Jelenlegi hely

Kerti Kuckó Családi Bölcsőde

Cím: 6000 Kecskemét, Faragó köz 126.
Tel: 06-20/219-9623
E-mail: irenbencsik@gmail.com

Kedves Szülők! Családi Bölcsődébe várjuk bölcsődés korú gyermekeiket már 20 hetes kortól 3 éves korig. 
Lehetőség biztosítunk egy-két órás gyermekfelügyeletre vagy félnapos és egész napos gyermekfelügyeletet is vállalunk.
Jelentkezni az év bármely szakaszában lehet és nem csak egész hónapos vagy hetes ellátásra van módunk, hanem akár a hét 1-2 napjára is, amikor a szülő számára erre igény van.
 
Családi Bölcsődében fontosnak tartjuk az önfeledt játék örömét a lehető legtöbb időt a hatalmas kertben töltjük. A gyermekeket bevonjuk apróbb feladatok elvégzésébe, amit ők kifejezetten élveznek pl. babot fejtünk, tojást pucolunk, paradicsomot szedünk stb.
Folyamatosan bővül és újul játék parkunk a gyerekek és a szülők igényeinek, visszajelzéseinek alapján. Igyekszünk természetes alapanyagokból alkotni és alkotásainkat nagy büszkeséggel mutatjuk meg nap, mint nap.

 

Napi négyszeri étkezést biztosítunk, többnyire a kertünkben termelt zöldségek és gyümölcsök felhasználásával. Ha az időjárás engedi étkezni is a szabadban szoktunk.

  

Olyan hangulat kialakításán dolgozunk ami a gyermeknek azt az érzést nyújtja, mintha a nagymamához vagy a szomszédba menne át játszani.
 
Kérjük nézzék meg web oldalunkat vagy látogassanak el hozzánk minden kötelezettség nélkül és legyenek részesei a minden napjainknak!

 

 

Hatalmas kert, sok játék, ölelő karok, szeretet és odafigyelés várja a gyerekeket!

www.facebook.com/kertikucko

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére