Jelenlegi hely

Megnyílt Kecskemét első showroomja a Helka baby

Az alapító és ötletgazda Zsisska-Zahorecz Réka egy új baba márkát álmodott és valósított meg. A kisgyermekeknek készített egyedi termékeket forgalmazó Helka baby megjelenésével egy üde színfolt került fel Kecskeméten a design termékeket keresők palettájára, és egy olyan üzlet valósult meg, ami abszolút hiánypótló itthon.

Kecskemét első showroomja a Helka baby, ahol magyar és külföldi designerek gyönyörű termékeivel találkozhattok

Réka, amikor 5 éve megtudta, hogy édesanya lesz azonnal hatalmas vásárlásokba kezdett, - na de ki nem, főleg az első babánál, ugye? - Sorra bukkant rá a kis családi vállalkozásokra, anyukákra, akik mind csodás termékeket készítettek, számos helyről rendelt kis ruhákat, kiegészítőket, dekorokat. Viszont, mint sokan mások ő sem kedveli a külön-külön helyről rendelgetést, így született meg az ötlet, hogy megnyitják a Helka baby showroomot Kecskeméten, hogy az anyukák egy helyről tudjanak beszerezni minden terméket.

Az üzlethelység tudatosan picike, hogy hangulatos és imádnivaló legyen, mint egy gyerekszoba

Egyelőre 8 designer igényes, minőségi termékeivel várnak mindenkit. Mint ahogy már említettem találtok néhány külföldi designer termékeit is, de a cél az, hogy magyar alkotó anyukák által készített és sajátmárkás Helka design termékekkel töltsék meg a polcokat.

A Helka baby kínálatában megtalálhatók a nélkülözhetetlen babafészkek, takarók, falmatricák és egyéb dekorációk, ajándékok anyukáknak és babáknak, illetve készségfejlesztő játékok. Réka nagyon figyelt, hogy az összeválogatott termékek mind igényesek, stílusosak és nagyon jó minőségűek legyenek.

Itt nem állnak meg

A kínálatuk folyamatosan bővülni fog, hiszen szüntelen kutatják az újabbnál-újabb gyöngyszemeket, kézműves anyukák igényes portékáit. Természetesen, ha neked is van egy ide illő terméked, vagy ismersz valakit, bátran kereshetitek Rékáékat.

A showroomokra jellemző, hogy nem állandó nyitva tartással dolgoznak, a Helka is hetente 2 nap várja egyelőre a vásárlókat - hétfőn 10:00-14:00, csütörtökön 14:00-18:00, de bejelentkezés alapján bármikor el lehet menni hozzájuk.

A karantén helyzet minden vállalkozás idejében egy kicsit felülírta a történéseket, bár a nyitásra jócskán kellett várniuk, de az új helyzet egy új lehetőséget is hozott számukra, így a showroommal együtt megnyílt a Helka baby webáruház is, hogy az ország bármelyik pontjáról elérhetőek lehessenek.

Ha van kedvetek ellátogatni hozzájuk bemutatótermüket

Remélem szeretni fogjátok! 

Makai Marianna

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

Csók, puszi a gyerek előtt, avagy mennyire illik kimutatni az érzelmeinket a csemetéink előtt

A napokban belefutottam egy anyukák között zajló beszélgetésbe mely igazán megosztotta a társaságot.  Arról diskuráltak a játszótéren ücsörögve, hogy vajon mennyire illik/kell/szabad kimutatni az érzelmeinket a gyerekek előtt. Nagyon érdekes meglátásokat hallottam, melyeket most szeretnék veletek is megosztani. Sőt, kíváncsian várom véleményeteket a témában. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Ugrás az oldal tetejére