Jelenlegi hely

Megnyílt Kecskemét első showroomja a Helka baby

Az alapító és ötletgazda Zsisska-Zahorecz Réka egy új baba márkát álmodott és valósított meg. A kisgyermekeknek készített egyedi termékeket forgalmazó Helka baby megjelenésével egy üde színfolt került fel Kecskeméten a design termékeket keresők palettájára, és egy olyan üzlet valósult meg, ami abszolút hiánypótló itthon.

Kecskemét első showroomja a Helka baby, ahol magyar és külföldi designerek gyönyörű termékeivel találkozhattok

Réka, amikor 5 éve megtudta, hogy édesanya lesz azonnal hatalmas vásárlásokba kezdett, - na de ki nem, főleg az első babánál, ugye? - Sorra bukkant rá a kis családi vállalkozásokra, anyukákra, akik mind csodás termékeket készítettek, számos helyről rendelt kis ruhákat, kiegészítőket, dekorokat. Viszont, mint sokan mások ő sem kedveli a külön-külön helyről rendelgetést, így született meg az ötlet, hogy megnyitják a Helka baby showroomot Kecskeméten, hogy az anyukák egy helyről tudjanak beszerezni minden terméket.

Az üzlethelység tudatosan picike, hogy hangulatos és imádnivaló legyen, mint egy gyerekszoba

Egyelőre 8 designer igényes, minőségi termékeivel várnak mindenkit. Mint ahogy már említettem találtok néhány külföldi designer termékeit is, de a cél az, hogy magyar alkotó anyukák által készített és sajátmárkás Helka design termékekkel töltsék meg a polcokat.

A Helka baby kínálatában megtalálhatók a nélkülözhetetlen babafészkek, takarók, falmatricák és egyéb dekorációk, ajándékok anyukáknak és babáknak, illetve készségfejlesztő játékok. Réka nagyon figyelt, hogy az összeválogatott termékek mind igényesek, stílusosak és nagyon jó minőségűek legyenek.

Itt nem állnak meg

A kínálatuk folyamatosan bővülni fog, hiszen szüntelen kutatják az újabbnál-újabb gyöngyszemeket, kézműves anyukák igényes portékáit. Természetesen, ha neked is van egy ide illő terméked, vagy ismersz valakit, bátran kereshetitek Rékáékat.

A showroomokra jellemző, hogy nem állandó nyitva tartással dolgoznak, a Helka is hetente 2 nap várja egyelőre a vásárlókat - hétfőn 10:00-14:00, csütörtökön 14:00-18:00, de bejelentkezés alapján bármikor el lehet menni hozzájuk.

A karantén helyzet minden vállalkozás idejében egy kicsit felülírta a történéseket, bár a nyitásra jócskán kellett várniuk, de az új helyzet egy új lehetőséget is hozott számukra, így a showroommal együtt megnyílt a Helka baby webáruház is, hogy az ország bármelyik pontjáról elérhetőek lehessenek.

Ha van kedvetek ellátogatni hozzájuk bemutatótermüket

Remélem szeretni fogjátok! 

Makai Marianna

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Iskolai zaklatások, bullying, cyberbullying - Tehetünk ellene?

Az elmúlt hetek történései, tragédiája sokunkat sokkolta. Egyre több eset lát napvilágot az iskolai zaklatás témakörében, sajnos időnként tragikus végkifejlettel. Megelőzhető lenne a probléma? Mit tehetünk szülőként? Erről kérdeztük Szigeti Mónika, klinikai szakpszichológust, a Somogy Megyei Pedagógai Szakszolgálat főigazgatóját.
Cinkos anyák - avagy kinek a feladata a házi feladat?

Cinkos anyák - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Őszi bakancslista - pogramajánló

Bakancslista őszre: keressük a kalandokat!

Nehéz az őszre hangolódni egy ilyen ajándékba kapott csodálatos strandidővel szeptember elején. Őszi bakancslistánkra összegyűjtöttünk sok-sok kalandlehetőséget és ötletet. Kiránduljatok sokat, gyűjtsétek be az utolsó meleg napsugarakat!
Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Csak pozitívan - az osztályban! Ajándék letölthető plakátok iskolásoknak!

Rosszabb pillanatokban sokat tud segíteni egy jó szó, kedves gondolat. Erősebbé tesz, ha tudjuk, hogy a felhők felett mindig kék az ég. Készítettünk Nektek egy kis ajándékot az iskolába, hogy ne felejtsétek el az ég színét a szürke napokon se!
Ugrás az oldal tetejére