Jelenlegi hely

Egyedi, álomszép gyerekszoba, vagány nappali, dizájnos iroda – Alterné Olgi álomszép falfestést varázsol neked

A szülőség egyik komoly tervezést igénylő állomása a gyerekszoba tervezése, hiszen az a kicsik olyan élettere lesz, ami számukra a dolgozószobát, a szabadidős teret és a hálószobát is jelenti. Van, hogy nem elégszünk meg az egyszerű sima színekkel, amikor valami igazán különlegesre vágyunk, vagy csak már kinőtte a babaszobát és valami vagány kamaszos kívánságot kell teljesítenünk. Persze ezek az igények nem csak a gyerekek életterére vonatkozhatnak, hanem a saját nappalinkra, vagy akár a dolgozószobánkra is.

Alterné Olgi a kecskeméti Álomfal alkotója, kreatív falfestés művészetével minden álmot meg tud valósítani. Kézzel készített festményei lehetnek a gyerekszoba, a nappalid, étkeződ, a gyerkőcöd ovija, sulija, vagy éppen az irodád hangulat meghatározó díszei is.

Olgi amióta az eszét tudja, átszőtte a napjait valami kreatív tevékenység, varrás, barkácsolás, selyemfestés, rajzolgatás. 8 évvel ezelőtt pedig megalkotta élete első falfestményét legifjabb kisfia születésekor. Elhatározta, hogy izgalmas és igazán egyedi szobát akar a gyerkőcnek, valami olyat, ahol pici korától érik pozitív ingerek, ahol már attól jól érzi magát, ha pusztán a falat nézi.

Tudnod kell róla, hogy ő nem pingál kivetített Disney figurákat, nem tud azonosulni a sablonos dolgokkal, minden egyes képét szabad kézzel készíti, különféle eszközök bevetésével, a kép tartalmától függően. Ebből fakadóan csak egyedi képek születnek a keze alatt, két egyforma biztosan nem (még a csirkepörkölt se lehet kétszer ugyanolyan, nem igaz?). Ecsete nyomán egy egészen új HANGULATOT varázsol a helyiségben. Röviden: imádja azt, amit csinál!

Nézzük, hogy is megy Olginál a munka?

Minden megrendelőjével készít egy „interjút”, kideríti a megrendelő célját, ízlését, majd tesz számára javaslatokat, mutat neki lehetőségeket, amik alapján már jóval könnyebb kiválasztani, mit szeretne látni a falon.

Ezek az előkészítő részletek, csak ezt követően kezdődik maga a FESTÉS. Érdemes ilyenkor egyedül hagyni, egyrészt azért, mert a festmény csak a végére alakul ki, közben csak számára okoz élményt. Másrészt úgyis hiába szól hozzá bárki, nem figyel, csak az alkotásra.

Alapvetően Kecskemét és annak 60 km-es környezetében végzi a tevékenységét, de van az a festmény, amit szívesen „elvisz” Budapestre vagy Szegedre is. Tevékenységével a célja az, hogy a környezet áthangolásának köszönhetően lássa a megrendelő arcán az örömöt, a mosolyt, a boldogságot, az elégedettséget.

Ha nem tudsz szabadulni az érzéstől, hogy nagyon kéne már a lakásba valami új, valami más, nem szabvány-megoldás, érdemes beszélnetek.

Ha kisbabát vársz, és ábrándozva állsz a szobájában, beleképzeled a bútorokat, a csillárt, a hangulatot, a színeket és végül a babát is, és tudod, hogy pont egy kedves kisoroszlán, vagy egy fa (vagy mindkettő, vagy valami más) teszi teljessé a szobát, keresd bátran Olgit.

Természetesen nem csak baba és gyerekszobák falait teszi varázslatossá, hanem ha az irodád akarod otthonosabbá, különlegesebbé tenni, vagy ha a munkahelyi környezeted szeretnéd hozzád illővé varázsolni.

Ha szeretnéd az alkotásait megnézni, ezen keresztül és egy kicsit jobban megismerni, nézd meg a FB-on az Álomfal oldalát, és az https://alomfal.hu/ weboldalát!

Hogy tudod felvenni vele a kapcsolatot?

Egyeztetés céljából a kreativ@alomfal.hu e-mail címen, vagy a +36 30 904 0458-as telefonszámon kereshetitek bizalommal.

Egy fal, festék, ecset a kezemben – a te hangulatos környezeted kulcsa!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Tulipán, szabadnap, elhízás elleni kampány: avagy hogyan ünnepli a világ a Nőnapot

Sztrájktól az állami derék-méret felmérésig... világkörüli csatangolásunkban a Nemzetközi Nőnap szokásait néztük meg, ki hogyan ünnepli. Még ebben a több mint száz éve egységesnek tűnő ünnepben is hatalmas eltérések vannak világszerte.
Lélekfrissítő történetek 2.

Lélekfrissítő történetek 2.

Egy jó történet tanít, megerősít, beszélgetésre késztet, összekapcsol másokkal. Ezek a tanulságos, szívhez szóló történetek az élet dolgairól szólnak, útravalók a mindennapokban.
Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától ellenőriznek és büntethetnek a hálapénz miatt, ha adsz, ha kapsz

Mától elköszönünk egy újabb több évtizedes megkövesedett rendszertől, a hálapénztől. Jól gondold meg, hogy mától mivel köszönöd meg orvosodnak, szülésznődnek vagy éppen a család egyik tagját ápoló egészségügyi dolgozónak a segítségét.
Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
Ugrás az oldal tetejére