Jelenlegi hely

10 érv a napközis tábor mellett – Megindult a regisztráció a nyári ottalvós vagy bejárós kecskeméti PEOPLE TEAM-táborba!

A jó idő közeledtével minden évben felmerül a kérdés: mit csináljon a gyerek a vakáció 10 hete alatt? A nagyszülőknél sem lehet mindig eltölteni két hónapot. Megoldás lehet a tábor, ezen belül is akár egy bejárós tábor is. Miért jó a napközis vagy bejárós tábor?

Tizenéveseknek is

Téves nézet az, hogy a napközis vagy bejárós táborok csak alsó tagozatosoknak valók. Szép számmal akadnak olyan nagyobb gyerekek is, akik szívesebben töltik otthon az estét, de azért nem maradnának ki a jó bulikból. A PEOPLE TEAM kecskeméti nyári táboraiban 7–17 éves gyerekek vehetnek részt.

Kedvezőbben

A napközis táborok általában olcsóbbak a bentlakásosoknál, hiszen nincsen szállásköltség. Érdemes tájékozódni, mit tartalmaznak a költségek, és miért kell külön fizetni. Vannak táborok, ahol az étkezést, a belépőket, esetleg a programkínálatot is másként kezelik a táborlakóknál és a bejárósoknál.

Ragaszkodóbbaknak is

Sok gyerek nem szívesen szakad ki megszokott környezetéből, a kicsiknél a honvágy nagyon erős hazahúzó erő lehet. Az, hogy a mama takarja be otthon, sokuknál mindennél fontosabb. Tartsuk tiszteletben ezt az igényt, és válasszuk a napközis tábort. Sok táborban van lehetőség „próbaalvásra” is, éljünk ezzel a lehetőséggel!

Egynapos

Ha megváltozik a műszak beosztása, vagy közbejön egy váratlan esemény, és gyorsan kell elhelyezést találni a csemetének, akkor egy közeli napközis tábor jó választás lehet. Ha rugalmasak a táborszervezők, miért is lenne akadálya annak, hogy bárki csatlakozzék egy már megkezdett turnus második vagy harmadik napján?

Egész napos

Vannak olyan táborok, ahol csak kora délutánig kínálnak programokat és felügyeletet, ám ha a bejárós opció egy bentlakásos tábor részeként működik, akkor akár este későn is mehetünk a gyerekért: több program, rengeteg élmény, jóval több hasznosított energia!

Az elejétől a végéig

Ha bejárós tábort választunk, akkor csaknem a vakáció teljes idejére megoldódhat az elhelyezés gondja, hiszen a csemete minden este otthon alszik, nincs honvágy, és számtalan programot, témát kipróbálhat. Garantáltan nem fogja megunni.

Mert közel a helyszín

Egy kecskeméti napközis tábor a környékről érkezőknek is ideális választás lehet. Ballószögről, Hetényegyházáról, Lajosmizséről és Nagykőrösről is pár perc alatt megközelíthető, különösen praktikus, ha a szülők Kecskeméten dolgoznak.

Ugyanazt kapják

A napközis tábor nem csak gyerekmegőrző. Ugyanolyan szolgáltatásokat kell nyújtania, mint egy klasszikus bentlakásos tábornak. Ma már számtalan tematikus tábor létezik, rengeteg programmal, ahol mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt. A jelentősebb hagyományokkal és tapasztalattal, valamint kellő létszámú táboroztatói csapattal rendelkező szervezések akár 20–30 topikot is képesek folyamatosan prezentálni a kíváncsi ifjúságnak.

Barátságok nem csak Kecskemétről

A táborozás lényege nem csupán a szabadidő kitöltése, hanem hogy új barátokat, ismerősöket is szerezzenek a gyerekek. A napközis tábor egy bentlakásos tábor részeként végtelen lehetőséget nyit az ismerkedésre. Az ország minden tájáról és külföldről érkező gyerekek találkozhatnak és ismerkedhetnek. Ahogy az előző évben, természetesen 2021-ben is az érvényben lévő egészségügyi rendelkezések következetes betartásával.

Táborozni jó

Akármilyen típusú tábort válasszunk is, fontos, hogy a gyerekeket bevonjuk a döntésbe. Meséljünk nekik saját táboros élményeinkről, a közösség fontosságáról. Ami a leglényegesebb: HAGYJUK ŐKET VÁLASZTANI!

PEOPLE TEAM-tábor

Vésd bele a naptáradba az alábbi dátumokat (akár több turnusra is jöhetsz): 2021. július 25–31., augusztus 1–7., augusztus 8–14.

További információ, és jelentkezés a peopleteam.hu honlapon.


 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Zöldebb lett a föld! - Kecskeméti alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotóiKorosztály: 3 -18 éves - 4 korcsoportbanBeküldési határidő: 2021. május 20.
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Még hasznos is lehet, ha játszik a gyerek? – ezekkel a videojátékokkal tanulhat nyelvet

Digitális bennszülötteknek hívjuk a Z generációs - 1990 után született – gyerekeket, ők már az internettel együtt nőttek fel, és annak minden előnyével és hátrányával meg kell küzdeniük. Nekünk, akik még előtte voltunk gyerekek, és a gyerekkori emlékeink a valós világról szólnak, sok esetben nehéz elfogadni, vagy épp támogatni gyerekünket a számítógépes világ kapcsán. Pedig számos előnnyel is járhat, csak ki kell nyitnunk a világra! - Dezsőfi Beatrix középiskolai angoltanár írása.
Ugrás az oldal tetejére