Jelenlegi hely

10 éve ültetünk anyák napján virágot Kecskemét főterén - mert anyának lenni, családban élni jó!

10. éve rendezzük meg az Anyák napi virágültetést Kecskemét főterén! 10 éve nem is gondoltam, hogy ennyi barátság, együttműködés, egyesülés, érzelem, öröm, személyes történet és könny fog társulni hozzá.

Barátság, mint Klingler Emese barátsága, aki már a 2015-ös ültetésnél is segített nekem a pár hónapos babájával a hátára kötve, aki még most is boldogan áll az ügy mellé!

Együttműködések, mint például a Kecskeméti Önkormányzat, akik az első perctől kezdve támogatják a kezdeményezésemet! Akik minden évben fontosnak tartják, hogy mellém álljanak, hogy a családoknak, az édesanyáknak ezzel is hozzájárulhassanak e csodás ünnep szebbé tételében.

Együttműködés, mint a Születésünnep szervezőivel, akikkel már évek óta egybeforrt ez a rendezvény.

Egyesülés, mely megteremtette, hogy megalapítsuk a HÍRCSE-t, mely hatalmas dolgokra lesz hivatott, valószínű még mi sem tudjuk, hogy milyen erős érték van a kezünkben! De azt már tudjátok, hogy hitelesek és őszinték vagyunk és hozzánk érdemes csatlakozni!

HÍRCSE alapító tagjai

A családomnak, akik kisebb nagyobb sikerrel, de elfogadják, hogy nekem ez nem a meghitt anyák napja, hanem egy rohanós, szervezős nap, amiből ők sem maradhatnak ki.

10 évvel ezelőtt még óvodásak voltak: Zsófi és Maxim:

És most:

A rengeteg szeretetet, dicséretet, kedves szavakat, amiket tőletek kapok, akik mindig megköszönitek, hogy újra és újra megszervezem ezt a programot. És a könnyeket, amik évről évre egy személyes történetet hordoznak magukban, amikor a meg nem születhetett gyermeknek ültettek virágot, vagy a korán menyországba távozott gyermekeknek, vagy épp annak az édesanyának, aki ezt a csodás napot az égiekből kísérheti már csak végig.


Családom

A virágok ültetése nem csak arról szól, hogy elültetünk egy kis virágocskát, hanem az anyaság szépségéről és fájdalmáról, a kis bimbókból színes virággá cseperedő virágmezőből, ahogy a mi gyerekeink is kis bimbókból, színes egyéniségekké formálódnak át.

És a virágültetés nem csak az anyáknak és gyermekeiknek élmény, hanem nekünk szervezőknek is, mert nekünk is született egy gyermekünk, egy közös gyermek: a HÍRCSE! Ebben a napban hatalmas munka volt benne, összefogás a Kecskemétimami, a Születésünnep, a HÍRCSE, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a Kecskeméti Önkormányzat között, akik maximálisan támogatnak minket mindenféle családokat támogató ötleteinkben és a támogatás mellett mindig színesítik a programjainkat, mint idén a Gyereket a magasba flashmobbal, az óriásbuborék fújással és a Grapevine Show Dance Club showműsorával.

Nekünk az anyák napján túl, mást is jelentenek ezek a programok, egy közösséget, egy olyan erőt, amellyel nagyon sok családhoz tudunk szólni, segítő jobbot nyújtani nekik, vagy csak egy kedves mosolyt, új barátságot adni.

A virágültetés a 10. Születésünnep megnyitója is volt, amellyel kezdetét veszi a város legjobb, legszakmaibb és legcukibb babás rendezvénye!

Az összes fotót itt találod a virágültetésről! Töltsd le, ha megtalálod magad rajta!

Ölelés,
Makai Marianna

HA SZÍVESEN MEGKERESNÉTEK MAGATOKAT, A RÉGI GALÉRIÁKAT ITT TALÁLJÁTOK -  jó kis időutazás lesz. :) :

2023. ültetés képekbeN: FACEBOOK GALÉRIA
2022. ültetés képekbeN: FACEBOOK GALÉRIA
2021. ültetés képekbeN: FACEBOOK GALÉRIA
2019. ültetés képekbeN: FACEBOOK GALÉRIA
2018. ültetés képekben: FACEBOOK GALÉRIA
2017. ültetés képekben: FACEBOOK GALÉRIA
2016. ültetés képekben: FACEBOOK GALÉRIA 
2015. ültetés képekben: WEB GALÉRIA

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére