Jelenlegi hely

Babahordozó bérlés - miért és mikortól ajánlott?

Ma már szinte mindenki hallott a babahordozókról, azonban a babahordozó bérlés lehetősége nem mindenki számára magától értetődő, pedig sok babás anya és pár életét megkönnyítheti. Miért, és mikortól ajánlott a babahordozó használata és bérlése? Tarts velünk és tudd meg Te is!

Babahordozó bérlés - Miért éri meg?

Először is fontos tisztáznunk, hogy a babahordozó tulajdonképpen egy olyan eszköz, amelynek segítségével a szülő könnyedén saját testéhez tudja rögzíteni gyermekét úgy, hogy az mindkét fél számára kényelmes legyen és megnyugvást jelentsen. Mivel ez egy jóval kényelmesebb és nagyobb mozgásteret biztosító megoldás a szülők számára, valamint a baba jóval nyugodtabb a biztonságot jelentő szülőhöz simulva, mint egy babakocsiban, egyre több babahordozót vehetünk észre a tömegben.

A babahordozó bérlés sokszor jobb megoldást nyújthat a kisgyermekes pároknak, mint az eszköz megvásárlása. A babahordozó bérlés során kapott eszköz ugyanis remek minőségű, azonban amint a baba kora, mérete vagy fejlettsége nem indokolja használatát, visszaszolgáltatható a bérbeadónak.

Babahordozó bérlés - Mikor és mikortól ajánlott?

A babahordozó bérlés kifejezetten ajánljuk akkor, amikor nem tudod, melyik a nektek legmegfelelőbb hordozó. Ekkor kiváló minőségű eszközök kínálatából tudod kiválasztani a számodra szimpatikus típust, amelyet szeretnél megvenni, azonban az egyből nagy kiadást jelentő elköteleződés előtt lehetőséged nyílik töredékáron kipróbálni, hogy minden szempontból megfelel-e nektek. 

A babahordozó bérlés szolgáltatását ajánlott még akkor is igénybe venni, amikor nem tervezel több babát, így a vásárláson keresztül beszerzett babaeszközt csupán rövid ideig használnád, amely idő miatt nem éri meg a teljes összeget kifizetni. 

Mikortól érdemes használni a babahordozót? Ez természetesen csak a típustól függ! Léteznek úgynevezett babahordozó kendők, amelyek használata már újszülött kortól megengedett, azonban a csatos babahordozók esetében sokszor 6 hónapos kortól ajánlják csak az eszköz használatát.

Babahordozó bérlés - Kényelem, mindkettőtöknek

A babahordozónál az egyik legfontosabb tényező a hordozott baba és a babát hordozó szülő kényelme. Épp ezért a legfontosabb szempont ezen babahordozó kiválasztásakor, hogy a baba számára puha, kényelmes fészket biztosítson, a hordozónak pedig lehetőséget arra, hogy kényelmesen, testi adottságainak megfelelően be tudja állítani az eszköz kötőit. 

Természetesen fontos még kényelem szempontjából, hogy a babahordozó bérlés mellett gondoskodjunk arról, hogy minden időjárás esetén biztonságban legyen a baba. A legjobb, ha beszerzünk valamiféle vízhatlan takarót, amelyet a gyermek köré tudunk teríteni eső és szeles idő esetén, valamint ha beszerezzük az olyan megfelelő ruhákat is gyermekünknek, mint a hordozós ruha vagy a télen-nyáron kényelmes dd step cipő.

A babahordozó bérlés tehát minden olyan szülő és baba számára ideális választás, aki még nem tudja eldönteni, melyik babahordozó válassza vagy csak rövid időre szeretné használni az eszközt. Természetes amint megtaláltad az ‘igazit’, megéri a babaeszköz vásárlás is, főleg abban az esetben, amikor pároddal már tervezitek a következő gyermeket.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére