Jelenlegi hely

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megnyílt a KölyökDomb játszótér

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megnyílt a KölyökDomb játszótér, amely egy új, speciális élménypark első ütemeként került kialakításra.


Fotó: Bogdándi Ferenc

A Hírös Sport Nonprofit Kft., a Rotary Club Kecskemét Egyesület és az Élethinta Közhasznú Alapítvány együttműködésének köszönhetően jött létre ez az integrált játszótér, ahol minden gyermek - legyen akár ép vagy mozgásában korlátozott - együtt játszhat.

Az akadálymentesített játszótér nem csupán a játék örömét kínálja, hanem fontos szerepet tölt be a társadalmi beilleszkedés és elfogadás terén is. A projekt célja, hogy elősegítse a fogyatékosságokkal élő gyermekek integrációját, és a játszótér a nyitottságra és toleranciára nevelje a következő generációkat.

A játszótér további fejlesztése is tervben van: új játékelemek, vizezős játékok, pergolák és sétálóutak kerülnek majd kialakításra, hogy még gazdagabb élményt nyújthassanak a kicsiknek és családjaiknak. Ez a kezdeményezés nemcsak a gyermekek számára nyújt kikapcsolódást, hanem egy lépés a befogadóbb és integráltabb közösség felé is.

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Mire jó a családi kiruccanás?

Mire jó a családi kiruccanás?

Pihenünk, szórakozunk, felfrissülünk, új élményeket szerzünk. Emlékeket gyűjtünk, együtt van a család. De mire tanít még az utazás?
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Ugrás az oldal tetejére