Jelenlegi hely

Bőr falpanel: elegancia, stílus és egyediség

A textilbőr bevonatú burkolatok igazán sokszínű megoldást jelenthetnek, bármilyen belső tér dekorációjáról legyen szó. Számos formában, színben és méretben érhető el, így a legegyszerűbb felrakástól egészen a teljesen egyedi mintákig bármi kialakítható belőlük.

Bőrpanel: a sokszínű burkolat

A bőrpanel igazi luxus hangulatot tud kelteni, hiszen a megszokott falburkolatoktól szélsőségesen eltér. 3D-s hatású burkolatként alkalmas háttérmegvilágítás elrejtésére, de akár a gyerekszoba is izgalmasabbá tehető vele. Íme, hol használható:

Hálószoba

A hálószobában felhelyezve igazán elegáns, előkelő helyiség érzetét kelthetjük. Érdemes lehet LED szalagot is alkalmazni, ezzel ugyanis tovább növelhető ez a hatás. A stílusokkal ugyanakkor szabadon lehet játszani: monokróm színpalettával komoly, míg színes elemekkel igazán bohém hangulat kelthető.

Gyerekszoba

A színes bőrpanelek a gyerekszobák legjobb barátai. Igazán barátságossá és izgalmassá tehető vele bármelyik apróság szobája és szinte teljesen személyre is szabható! Bármi is legyen az aktuálisan kedvenc szín, a teljes szoba átmázolása nélkül, egyedi módon jeleníthető így meg a falon. Ezen kívül pedig a mozgalmasabb formák (például háromszögek vagy rombuszok) még egy kis játékosságot vihetnek a helyiségbe.

Éttermek, szépségszalonok

Az olyan vendéglátóhelyek, szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozók, akik a vendégeik számára luxushangulatot és eleganciát szeretnének adni, gyakran választják a bőr falpaneleket. Natúr színekkel és ízlésesen összeválogatott egyéb berendezési tárgyakkal ugyanis bármely étterem, szépségszalon vagy fodrászat a legmagasabb minőség érzetét keltheti, a vendégek pedig garantáltan különlegesnek fogják érezni magukat.

Irodák, tárgyalótermek

Irodák, munkahelyek esetében fontos megtalálni a középutat a végletek között. A túlzott egyszerűség könnyen kelthet unalmat és befolyásolhatja a munkamorált, míg a zsongó színek elvonhatják a figyelmet. A bőrpanelekkel szerencsére tökéletes egyensúlyba hozható a két stílus, hiszen egyszerre érhetünk el professzionális, komoly hangulatot és kellemes környezetet.

Ahova nem szabad bőrpanelt választani

Bár a bőrpanelek rendkívül sokszínű burkolóanyagok, vannak azért olyan helyiségek, ahova nem szerencsés a felhelyezésük. Ezek hagyományosan azok a terek, amik nagyobb higiéniát igényelnek vagy könnyen koszolódhatnak: a konyha, mellékhelységek, mosókonyha.

Legyen szó saját otthonodról, üzletedről vagy munkahelyedről, ha bőrpanellel díszítenéd a tereket, válaszd az ANRO webáruházát! Kínálatukban számos szín és forma megtalálható, a darabokat pedig csomagban vagy egyesével is megrendelheted. Így lehetőséged lesz kiélni kreatív vágyaidat a felhelyezés közben, a végeredmény pedig garantáltan tökéletes lesz!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Ugrás az oldal tetejére