Jelenlegi hely

Fehérnemű, ami felmelegít

A tél elsősorban nem a szexi idomok kihangsúlyozásáról, hanem az alapos felöltözésről szól. Ez igaz természetesen, de azért mégsem ennyire fekete-fehér a helyzet. Mert bár igen, kint elkerülhetetlen a réteges öltözet, de azért akadnak olyan ruhadarabok, amik nemcsak felmelegítésben, hanem kiemelésben is jók. Ha pedig bent, a négy fal melegében lekerülhet a legtöbb textil, azonnal felfedhetik magukat a szexi fehérneműk. Tehát télen is célszerű odafigyelni a kiválasztás folyamatára.

Mivel kezdődik minden?

A testre szabottsággal. Kevesen tudják, de a magabiztos fellépés egyik záloga a komfortosság megteremtése. Azaz a kényelem mindenkor elsőbbséget élvez. Akinek például az alakformáló női fehérnemű az ideális döntés, annak hangsúlyos odafigyelni arra, hogy a kiszemelt modellek ne csak hatékonyak legyenek, hanem átölelőek is. Mert egész nap képtelenség őszinte mosollyal olyan ruhaneműket hordani, amik egyébként nem a legkényelmesebbek. A feszengés, a kellemetlen közérzet nem olyan következmények, amiket ildomos egyrészt kicsikarni, másrészt elviselni.

Több szettben is célszerű gondolkodni?

Igen! Vegyük például a méltán közkedvelt női body világát. A csipkés body általában a különleges alkalmak sztárja. Amikor a csábításé a főszerep. Amikor az intimitás kerül a reflektorok fényébe. És persze a szexi kisugárzás. Ugyanakkor a szürkének mondható dolgos hétköznapokon a sima, a szó nem pejoratív értelmében vett body viselése a létező legideálisabb elhatározás. Vagyis igen, mindenképpen kifizetődő taktika különbséget tenni a mindennapok és az úgynevezett „ünnepnapok” között.

A harisnya is kitűnő példa minderre. Logikus, hogy a rohanással teli munkanapokon az inkább praktikus jegyekkel megáldott típusok a befutók. Bár itt jegyezzük meg, hogy ezek is nagyszerűen kiemelhetik a láttatni engedett idomokat. A kérdés csak az, hogy a szoknya, illetve a csizma hossza mekkora részt hagy szabadon, mekkora az a felület, ahol kizárólag a harisnyanadrág milyensége érvényesülhet?! Mindenesetre amikor eljönnek a különleges pillanatok, akkor következhetnek a csipkés, szexi variációk, amik a csábítás eszközeivé válhatnak.

Mikor és hol találkozik egymással a praktikusság és az esztétikum?

Példának okáért a leggings világában. Hiszen ki az, aki megcáfolná, hogy a női leggings ellenállhatatlan megjelenése vonzza a tekinteteket? Vélhetően senki! Ugyanakkor a praktikummal összefüggő tényezők megléte sem vitás. Egyébként utóbbiaknak köszönhető a ruhadarab népszerűsége, lévén eleinte a hölgyek úgy tekintettek rá, mint egy roppantul praktikus választásra. Ami igaz is természetesen, de aztán idővel kiderült, hogy ez az a ruhanemű, amiben sokkal több rejlik túl a funkcionalitáson.

Nem érdemes télen nélkülözni az outfitből, mert a segítségével a melegség is megőrizhető, miközben a testhez simuló szabásnak hála az idomok érvényesítése is megvalósulhat. Kellemetlenségek, kényelmetlenségek nélkül. Mindennek tetejében a paletta tagjai igazán sokszínűek szó szerinti és átvitt értelemben egyaránt. Ilyen feltételekkel nem nehéz a stílusosság megélése nap, mint nap!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére