Jelenlegi hely

Feliratos pólók – divatos és eredeti stílus a mindennapi megjelenéshez

A piacon ezernyi pólómodell vásárolható meg. De mi van akkor, ha a lehetőségek még így is túl szűkösnek tűnnek? Ha valahogy pont olyan típus nem jön szembe sehol, ami az egyediséget hirdeti? Ami tényleg a viselőjéről szól és nem egy általánosnak mondható stílusirányzatról? Akkor marad a beletörődés, vagy esetleg létezik más megoldás?

Az egyéniség szabadon pólóra nyomtatható?

Igen! Beletörődés és kevésbé testhez álló választások helyett íme a megoldás! Az egyedi pólónyomás a garibald.hu közbenjárásával pontot tehet a kínzó dilemmák végére. Ha nincsen a boltokban egyetlen olyan kollekció sem, ami igazán szívhez szólna a megjelenésével, akkor semmi gond! A pólóra álmodható valóság határa jóformán a csillagos ég. Sőt, még akár a bolygók és az univerzum is textilre álmodhatóak.

A divatosság ilyen körülmények között teljesen új értelmezést nyerhet! Ráadásként, ha mindez még nem lenne elég, akkor végre-valahára teret-helyet kaphatnak a viccek, a poénok, a rekeszizmokat megmozgató feliratok és képek. Az, hogy kinek hol kezdődik a viccesség már más kérdés, de alapvetően nem is cél egy általános érvényű konklúzió létrehozása. Hogy miért? Azért, mert akkor újfent valami sablonos születne, ami a legkevésbé sem az egyediségről szól. A póló nyomtatásban az a legjobb, hogy mindenki, de tényleg mindenki szabadon megvalósíthatja azt a stílust, ami személy szerint ideális, sőt tökéletes! A helyzet az, hogy nem is érdemes ennél kevesebbel beérni! Ha egyszer minden feltétel adott, ha nincsen senki és semmi, akihez alkalmazkodni, igazodni kell, akkor az egyéniség kiteljesedhet. Olyan gondolat-magok szökkenhetnek szárba, amik amúgy, az általánosítások és sablonos megoldások világában nem biztos, hogy valaha felszínre bukkanhattak volna. De lejárt az ideje a megszokottságnak és főleg a túlzott alkalmazkodásnak.

Mi van akkor, ha a szándék mellől a konkrétumok egyelőre hiányoznak?

Semmi gond! Előfordulhat, hogy maga a pólónyomtatás vágya adott, viszont a részletek jelen pillanatban homályba vesznek. A garibald.hu oldalon érdemes a kategóriák között böngészni, mert a pazar ötletbörze garantálható. Pólók ünnepekre, hobbikra szabva vagy éppen pároknak, családtagoknak címezve… A lehetőségek száma majdnem a végtelennel vetekszik. Aztán kiváló nyomtatási alapként szolgálhatnak a különböző legendásnak mondható mémek, amik bejárták az internetet és amik természetesen milliókat nevettettek meg. Ezek a beszédes képek amúgy esélyes, hogy évekkel később is aktuálisak, érthetőek maradnak. Mint az igazán jó viccek, amiknek meglehet időközben szakálluk is nőtt, de attól még mindenki értékeli őket, legalább egy jól eső mosolygással, de azért még ennél is jobb, ha a rekeszizmok is ugrándoznak egy kicsit örömükben.

Aztán ha az ötletek megfogalmazódtak, akkor jöhet a vásárlás! Könnyen eljöhet az a pont is, amikor a felvonultatott lehetőségeken túl felsejlik valami. Valami ténylegesen egyedülálló, egyedi. Ekkor a saját nyomtatás opciónak hála mindaz, ami megfogalmazódott végül pólótestet ölthet.

Szponzotrált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Minden, amit tudnod kell a szétnyílt hasizomról

Ez a probléma férfiaknál és nőknél egyaránt előfordulhat, sőt csecsemőknél is kialakulhat, mégis legtöbbször a várandóssággal kapcsolatban találkozunk vele. A terhes kismamák esetén általában már a második trimeszterben elindul a hasfal „szétnyílása”. Kezelésével kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények. A magánklinikák gyakran műtétet javasolnak, de nem biztos, hogy minden esetben indokolt – hívta fel a figyelmet Karóczi Csilla a Sherlock Rehab gyógytornásza, manuálterapeutája.
Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Oké, de hogyaaan? - 5 tipp, hogy hogyan romantikázzunk a családi vakáción

Vajon hogyan lehet a romantikát belecsempészni egy családi vakációba? Milyen praktikákat lehet bevetni annak érdekében, hogy az együtt töltött időben sem feledkezzünk meg egymásról? Azt gondolom könnyedén, csak egy kicsit tervezzünk előre. Hoztam 5 tippet, melyet ti is bevethettek akár azonnal. – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor Brúnó még a pocakomban volt, már akkor tudtuk, hogy szeretnénk egyenrangú szülők lenni - Interjú Szegvári Júlia színművésszel

Mindig is tudtuk, hogy szeretnénk egyenrangú szülők lenni - Interjú Szegvári Júlia színművésszel

Szegvári Júlia színművésszel találkoztam, aki a Katona József Nemzeti Színház prózai tagozatának művésze. Júlia kisfia Brúnó 2021-ben született. Az anyaságról, munkáról és a kettő közti egyensúlyról kérdeztem. - Tiszavölgyi Cecília interjúja.
Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ugrás az oldal tetejére