Jelenlegi hely

Fogászat kismamáknak, Kecskemét belvárosában - A minőség nemcsak reklámszlogen

Várandósság idején a leggyakrabban előforduló problémák közé tartoznak a fogászati panaszok. Ennek oka az anya szervezetének a korábbiakhoz képest megváltozott hormonháztartása, ami a fogakra és a fogágyra, ezen belül a fogkő mennyiségére egyaránt hatással van.

Általános tapasztalat, hogy az a szájápolás, ami a terhesség előtt elegendő volt, a várandósság idején gyakran kevésnek bizonyul. Emiatt a fogak romlása, a fogkő mennyiségének felszaporodása tapasztalható. Ezzel pedig javasolt minél hamarabb fogorvoshoz fordulni.

Fogászat, nem csak kismamáknak

A Dent-A-Lux (Dentalux) fogászat Kecskemét belvárosában található. A prémium ellátásairól ismert fogászat Dr. Kőhalmi Tamás szakmai vezetésével 2000. óta végez teljeskörű fogorvosi tevékenységet. Ez a fogorvosi rendelő Kecskeméten olyan kezeléseket kínál, amik világszerte kiemelkedő fogászati megoldásoknak számítanak, legyen szó akár tömésről, fogpótlásról, fogbeültetésről vagy számítógéppel vezérelt fogimplantátum behelyezésről, csontpótlásról. Nem véletlen, hogy a svájci világelső Straumann is ezt a fogászatot választotta referencia rendelőjének. A cél immár több mint 20 éve változatlan, valódi minőséget kínálni megfizethető áron.

Mivel a Dent-A-Lux az esztétikai fogászat iránt a kezdetek óta elkötelezett volt, az idők folyamán a fő profiljává a mosolytervezés, az összetett, csont- és lágyrész- valamint foghiányok kozmetikai és funkcionális rendezései váltak. Ehhez nem csak az eszközök, alapanyagok és a technika fejlettségére van szükség, hanem a folyamatos fejlődés, fejlesztés iránti elkötelezettségre is. Csak így lehet naprakésznek lenni, amiben a Dent-A-Lux munkatársai példásan teljesítenek. A Google-n található több mint 50 értékelés és a Facebook oldalukat több, mint 800-an like-olók egyaránt ezt tanúsítják.

A Dent-A-Lux Fogászat külön figyelmet fordít a kismamákra. Hiszen a várandósság alatt, valamint a terhesség előtti problémákra nemcsak fontos odafigyelni, de időben történő ellátásuk a későbbi komolyabb panaszok megelőzése miatt kulcsfontosságú. Ezért legyen szó szűrésről vagy fogorvosi ellátásról, mindenképp célszerű szakemberhez fordulni. Ebben nyújt segítséget a Dent-A-Lux fogászat kismama programja. A szakemberek azt ajánlják, hogy a kismamák már az első trimeszterben látogassanak el a rendelőbe, ahol a szájvizsgálattól a teljeskörű fogorvosi ellátásig minden a magzat és a kismama állapotára tekintettel történik. Lehetővé téve, hogy a terhesség hátralevő részében az ellenőrzéseknél, illetve fenntartó kezeléseknél többre ne legyen szükség. A magas szakmai színvonalra garancia az immár 20 éve Kecskeméten működő fogászat, a szakembergárda 27 éves szakmai tapasztalata és a több, mint 9000 elégedett páciens. Az ellátásokra vállalt sokéves, sőt (!) akár élettartam garancia jól mutatja, a minőség és a megbízhatóság megfizethető áron valóban nem csak szlogen a számukra.

 

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére