Jelenlegi hely

HArtPLacc - képző-, és iparművészeti vásár és lazuló, szimfonikus koncertek, kiállítások - indul a Hírös Agóra téli ajánlata

Novemberben és decemberben a hideg napokon a legjobb művészeti programok garantáltan a Hírös Agórában találhatók majd. Képzőművészet, kiállítás, iparművészeti vásár, szimfonikus koncertek.

Decemberben a Hónap Alkotója; Gyenes Kata fotóművész, kecskeméti alkotó. Multiexpozíciós városkép-sorozatát 2019 óta készíti, Város, ahol élünk címmel. A kiállítás különlegessége, hogy két helyszínen is találkozhatunk a művész képeivel: A Hírös Agóra Panoráma kiállítóterében, illetve a Régi idők karácsonya főtéri forgatagában.

A Kecskeméti Képzőművészek Közösségének Adventi tárlata még december 4-ig látogatható a Hírös Agóra Kodály termében. Záró eseményként, december 2-án, 17 órától nyilvános jótékonysági aukciót tartanak a szervezők: Ajándékozz képzőművészetet! címmel.

Megújult név, ismerős érzés: indul a HArtPLacc - képző-, és iparművészeti vásár és lazuló. December 3-án és 4-én nem kell keresgélned különleges ajándékok után a zsúfolt üzletekben. A Hírös Agóra előcsarnokában biztosan rátalálsz a megfelelő ajándékra. Iparművészeti tér, egyedi tárgyakkal, művészeti alkotásokkal, zenével.
A két nap alatt számos érdekes program vár rád. Kreatív workshopok, koncertek, könyvek, ajándékok, jóízű beszélgetések. Gyere és pihenj meg egy rendhagyó, a megszokott karácsonyi zsibongástól, hypeoktól mentes közösségi térben. Légy vendégünk egy bögre forró teára, merülj el a mézeskalács csábító illatában és találd meg a legkülönlegesebb ajándékokat, azoknak, akiket a világon a legjobban szeretsz!

December 10-11-ig, Kodály Zoltán születésének 140. évfordulója alkalmából ismét látogatható lesz, a Kulturális Központ Kodály termében a zeneszerző életének jeleneteit bemutató kiállítás a Magyar Fotográfiai Múzeum jóvoltából. A jeles alkalomra egy három napos programsorozatot tervez Kecskemét városa, melynek záró koncertjét a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar, az Új Liszt Ferenc Kamarakórus és a Kecskeméti Énekes Kör adja közösen december 10-én, szombaton 19 órától a Hírös Agóra Kulturális Központ színháztermében.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Ugrás az oldal tetejére