Jelenlegi hely

HI! Kecskemét - virtuális futó kihívás egy poligon kecskés éremért!

Ne tévesszen meg senkit a virtuális futás szó, valójában nem is virtuális, hiszen valódi teljesítményekről van szó, csak annyi, hogy nem tömegben teljesítjük a távot, hanem magunkban, akár gyerekekkel, vagy a kedvenc négylábúnkkal.  Ahogy telnek a hetek, egyre pozitívabban láthatjuk az előttünk álló időszakot! Mozogjunk, mozogjunk, mozogjunk! Ha még csak virtuálisan is, de higgyétek el nagyon jót fog tenni, főleg, hogy egy csodaszép érmet kaptok érte! Sok érem várja még a gazdáját, sok család teljesítette már a kihívást, és a gyerekek is nagyon lelkesednek az éremért. A legfiatalabb regisztráló egy 6 éves csöppség, úgy hogy futásra fel!.

Még 2021. április 9-én elindult a Virtuális futás programelem a Helyi Identitás és Kohézió Erősítése Kecskemét című projektben.

A pandémia által okozott kényszerpihenő után, a jelenlegi helyzetre is tekintettel, egy virtuális futóversennyel nyitottuk a projekt programjainak sorát.

Ez egy kihívás Kecskemét lakosai számára, aki teljesíti, egy egyedi - poligon kecskés érmet kap ajándékba.

Így nyerhetsz valódi futással, valódi érmet egy virtuális eseményen:

Légy benne az első 500 teljesítőben és érmet postázunk neked!
https://hi-kecskemet.hu/virtualis-futas-versenyszabalyzat

A regisztráció során a 3 futás teljesítését igazoló képet kell beküldeni, mely összesítésre kerül. Minden személy egyszer regisztrálhat.

A fotó készülhet a telefon kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, a fitness óra számlapjáról, futópad kijelzőjéről. Fontos, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és teljesített idő.

Ingyenesen letölthető alkalmazások pl.: Strava, adidas Running, Map My Run, Nike Run Club.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

46 kütyümentes elfoglaltság nyárra

Mivel kössük le a gyerekeket a hosszú nyári napokon? Tablet, telefon és TV helyett próbáljatok ki valamit a listáról!
Relax

Miben rejlik a természet vonzereje? Újabb vitalitástipp a lendületes nyárkezdéshez

Mindannyian szeretünk a természetben kikapcsolódni. Valaki a sport kedvéért, gyorsan átsuhanva a vidéken, akár extrém élményekre is vadászhat. Mások csapatban a közösségélményért kirándulnak.
3 laktató leves akár 30 perc alatt?

3 laktató leves akár 30 perc alatt?

Több kardinális problémával szembesülhet napi szinten egy anyuka, ha a "mit együnk ma?" téma kerül szóba. Az első a „gyorsan valami meleget, laktatót” kérdése. A másik inkább a tálaláskor merül fel: a „már megint ez van? Tegnap is ezt ettük!” – felháborodott gyermekhangon szinkronizálva. Erre a két kérdéskörre alakult ki nálunk ez a „3az1ben” megoldás.
A legrövidebb éjszaka - Szent Iván-éj

A legrövidebb éjszaka – Szent Iván-éj

Idén június 21-én lesz az év leghosszabb napja, vagyis a legrövidebb éjszakája, melyet a hagyomány szerint Szent Iván-éjnek neveznek. A nyári napforduló ünnepe a kereszténységet megelőző korokból ered. A világ minden táján örömtüzeket gyújtanak, ami mutatja a fény és a világosság győzelmét a sötétség és a halál felett, ekkor kezdődik a csillagászati nyár is. A szerelem, szenvedély, a termékenység, örök megújulás és a megtisztulás varázslatos éjszakája is ez.
Ugrás az oldal tetejére