Jelenlegi hely

Idén is szuperül sikerült az Apák napi programunk!

A harmadik alkalommal megrendeztük meg a HÍRCSÉVEL és a FIKI-vel a  Kecskeméti Apák Napját, ami ismét nagy sikert aratott, hiszen közel 500 résztvevő élvezhette a színes programokat és a közös élményeket.

A rendezvénnyel a célunk, hogy az apák is kiemelt szerepet kapjanak a családi életben, és erősítsük a családi kötelékeket, hiszen az apák aktív szerepe elengedhetetlen a gyermekek életében és a család egységében.

A nap során számos játékos és mókás feladat várta a családokat, amelyek mind a vidámságot és a közös időtöltést helyezték előtérbe. A résztvevők pontgyűjtőállomásokon mérhették össze ügyességüket, ahol rengeteg élmény és nevetés kísérte a versengést. A rendezvény fővédnöke, Balogh Levente brandépítő, cégtulajdonos és befektető volt, aki megosztotta tapasztalatait arról, hogyan lehet egyensúlyban tartani a családot és a munkát.

Üzenete az apák számára az volt, hogy támogassák gyermekeiket az élet minden területén, és aktívan vegyenek részt a család mindennapjaiban. Nagyon hálásak vagyunk a támogatóiknak, a pontgyűjtőállomások kapitányainak és barátaiknak, családunknak, akik nélkül nem valósulhatott volna meg ilyen színvonalas esemény.

Külön köszönet illeti a Kecskeméti Önkormányzatot és a Szép Kihívás projektet az anyagi támogatásukért, amely hozzájárult a rendezvény sikeréhez. A nap folyamán több mint 50 nyereményt sorsoltunk ki a résztvevők között, de egy apa és családja sem tért haza üres kézzel, hiszen az oklevél mellé mindenki kapott egy kis ajándékot. A HIRCSE társszervezői, a Kecskemetimami és a Forrás Inspiratív Közösségi Iroda, szintén nagy szerepet játszottak abban, hogy a rendezvény ilyen magas színvonalon valósulhatott meg.

Azt gondolom, hogy a Kecskeméti Apák Napja minden évben egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és reméljük, hogy jövőre még több résztvevővel és még több élménnyel gazdagodhatunk. Éppen ezért ha úgy érzed, bármi módon tudnál kapcsolódni, segíteni minket, ne habozz keress meg minket! És tartsatok velünk jövőre is, mert hát tudjátok: Apával lógni, menő!!!! Kommentbe pedig jöhetnek a fotók, és az, hogy mennyire éreztétek jól magatokat!!

Találkozunk jövőre!
Makai Marianna
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Hogy valóban élményekkel teli legyen a nyár!

Mostanra már nyakig vagyunk a nagy nyári szünet kellős közepében. Mindenki elképesztően várta, a szülők talán már el is felejtik a holazalvókám-elfelejtettükalogopédiafüzetet-beposhadtazúszáscucc kombinációját, a gyerekeknek pedig egy ideje nem kell a szülők gyengéd (vagy épp agyvérzésközeli hangvételű-keljmárfelmertelkésünk!!!) ébresztésére kelniük. Szóval mit csinálnak? Hát még az ébresztőóra megcsörrenése ELŐTT természetesen közlik, hogy felkeltanaaaap, éhesvagyooook, kakiltaaaaam :D Én nem tudom, hogy vannak kódolva, de egyszerűen félelmetes, hogy a tanév idején 7kor sírva nyalábolom ki az ágyból az ovist, bezzeg a szünidőben 6kor már arcon pörögnek a testvérével együtt… Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Ugrás az oldal tetejére