Jelenlegi hely

Ingyenes digitális családtámogató program indult Kecskeméten 

2022. május 23-án indult útnak a felelős szülőket segítő digitális felület: az EVITA. Az Evita programját azoknak a fiatal családoknak ajánljuk, akik a gyermekvállalás előtt, közben vagy már boldog, kisgyermekes családokként szeretnének felelős szülőkké válni.

Az oldalon ingyenes regisztrációt követően 5 nagy témakörben kaphatnak hiteles információt, a családtervezéstől egészen az iskolaérettségig.  A szakemberek által, közérthető módon megírt anyagok bárki számára elérhetőek és saját tempóban végezhető kurzust formálnak.

Témakörök:

  • Nőgyógyászat
  • Gyermekgyógyászat
  • Mentálhigiéné
  • Gyógypedagógia
  • Gyógytornászat


Az EVITA nemcsak szolgáltatás, hanem támogató partnerség is. A több, mint 20 együttműködő partner részvételével működő hálózatban a KézenFogva Alapítványtól kezdve, a Budapesti Korai Fejlesztő Központon át a Nagycsaládosok Országos Egyesületéig, szakmai, szociális és önkormányzati szereplők is segítik a családokat.


A Magyar Ifjúsági Konferencia alapította kezdeményezés célja, hogy minden családhoz eljuthasson a megfelelő információ a várandósság és gyermeknevelés áldott időszakában. A szükségben lévő családoknak a partnerség segít eljutni a megfelelő támogató közösségekhez, illetve egészségügyi vagy egyéb szakmai ellátáshoz.

A programról minden információ megtalálható az evita.hu oldalon. Regisztrációhoz kattints ide: REGISZTRÁCIÓ

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Ugrás az oldal tetejére