Jelenlegi hely

Ingyenes gyermekfelügyelet indul a Hírös Agórában - avagy ingyen bébiszitterkednek a HírösNagyik

Bizony a legtöbb szülőnek nehéz megoldani a gyermekfelügyeletet, vagy nem talál senkit, vagy olyan összegben, amit a család nem biztos, hogy megengedhet magának. Most egy remek lehetőséget mutatunk arra az alternatívára, hogyan lehet ingyen bebészittert fogadni.

Pár óra szabadidőt szeretnél, közben pedig a gyerekeket biztonságban szeretnéd tudni? Igazi Szupernagyik ingyen vigyáznak a kicsikre minden hétköznap 15 és 18 óra között a Hírös Agórában. Mesélnek a fotelben, mondókáznak, rajzolnak a látványkandalló mellett a játszószobában, garantáltan kütyümentes környezetben.

A Cédrusnetnek köszönhetjük a Hírös Nagyikat, akik előzetes bejelentkezés után alig várják, hogy az Agóra új kulturális kínálatának részeként, minőségi időt tölthessenek a gyerekekkel.

Fontos tudnivalók hozzá: 

•    A HírösNagyik szolgáltatást azon gyermekek vehetik igénybe, akik betöltötték a 3. életévüket, de nem töltötték még be a 10. életévüket.
•    A HírösNagyik szolgáltatás ingyenesen vehető igénybe.
•    A HírösNagyik szolgáltatás 3-10 éves korig vehető igénybe. A gyermek korával kapcsolatban felmerült kétség esetén a HírösNagyi jogosult felkérni a szülőt/kísérőt, hogy igazolja a gyermek életkorát.
•    A HírösNagyik szolgáltatás hétköznapokon, hétfőtől péntekig 15:00 – 18:00 óráig fogadja a gyermekeket.
•    Tilos bármilyen étel, ital, kisállat, mobiltelefon, okos eszköz bevitele a foglalkozásra.
•    A HírösNagyik szolgáltatás kellő szakismeret és tapasztalat hiányában sajátos nevelési igényű gyermekeket nem tud fogadni.
•    A foglalkozás kezdetén a szülőnek/nagykorú hozzátartozónak/kísérőnek ki kell töltenie a Jelentkezési lapot, a HírösNagyi feladata a megfelelően kitöltött jelentkezési lap átvétele és megőrzése.

Részletek, jelentkezés és szabályzat itt érhető el!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére