Jelenlegi hely

Ingyenes képzési lehetőségeket kínál a kecskeméti Nyitott Tanulási Központ

Az önfejlesztés és az új ismeretek szerzése a mai világban elengedhetetlen, sokszor állunk nehézségekkel szemben a mindennapi életünk során, hiszen a mai rohanó világban nap mint nap új ismereteket kell elsajátítanunk munkánk elvégzéséhez. A tanulás nem ér véget az iskola befejeztével, hoztunk pár ingyenes lehetőséget, hogy mindenki számára elérhetővé legyen az alapkézségek, munkaerő kompetenciák, valamint az egész életen át tartó tanulás lehetősége.

Országszerte 52 helyszínen és Kecskeméten is található Nyitott tanulási központ,  ahol hagyományos és online képzési formában szerezhetünk új ismereteket ingyenesen.  Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért elkötelezett az innovatív felnőttképzés mellett.  Az egyedülálló program a munkaerő-piaci kompetenciákat fókuszba állítva, ingyenes képzési lehetőséggel segíti a magyar felnőttek mindennapi boldogulását. 

Olyan rövid ciklusú, 20 órás tanulási programok elvégzésére nyílik lehetőség, amelyek azonnal használható, versenyképes tudást biztosítanak a 16 és 64 év közti felnőttek számára. Az európai szinten is elismert hálózat, egyedülálló módon tesz a felnőttek élethosszig tartó tanulásba történő bevonásáért, és az alapkészségek fejlesztéséért.

Céljaik több ismert ember személyében is támogatókra találtak. Nézzétek meg a velük készült bemutató filmjeiket.

 

Részvételi feltételek:

16-64 év közötti életkor. Nappali tagozatos képzésben ne vegyen részt, illetve rendelkezzen ne Pest megyei lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel. (Lakcímkártyában nem kell szerepelnie az ideiglenes tartózkodási helynek.)

Az online tanfolyamok elvégzése interneten keresztül egyéni ütemezés szerint történik.

Egy képzésre minimum 3 fő jelentkezése szükséges. A megkezdett naptól számítva 6 hét áll rendelkezésre a tananyag végig olvasására.

A tanfolyam megkezdése előtt tartanak egy meghatározott helyen és időben egy kantoktórát (általában Kecskeméten), ahol aláírják a hivatalos dokumentumokat, illetve megbeszélik a belépést az online felületre. Ezt követően egyéni ütemezés szerint a résztvevők elkezdhetik a tanfolyamot. A képzés 20 órás, vizsga nincs. A tanfolyam akkor kerül elvégzésre, ha a résztvevő 100%-osan megnézett minden diát, és az arra előírt időt eltöltötte. Sikeresen végzett részvevők névre szóló tanúsítványt kapnak.

Az e-learning képzés indulásának napján e-mailben küldenek ki minden tanulónak a www.nyitok.hu oldalon található oktatási felület eléréshez szükséges felhasználónév és jelszó párost. 

Képzések az informatikától, az idegennyelvek tanulásán át, az iparági és vállalkozási tudásra alapulnak.

Az E-learning képzések alatt találjátok meg az összes e-learning, online formában elvégezhető tanfolyamokat.

A tanfolyamon való részvételhez, töltsd ki az alábbi linken található internetes adatlapot és itt tudod bejelölni melyik tanfolyamot választod.

Lehet elsőre bonyolultnak tűnik megtalálni a válaszokat, de a keckseméti központban kérhettek segítséget.

Kecskeméti elérhetőségek:

Kecskemét Tanulási Központ

A projekt az Innovációs és Technológiai Minisztériummal alkotott konzorciumban valósul meg a GINOP-6.1.4-16-2017-00001 kódszámú „Nyitok hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” címmel. 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére