Jelenlegi hely

Kényelem és gyorsaság a konyhában? Jöhet!

Na mi az, amire a legkevesebb idő jut a család mellett? A konyhában ténfergésre. És mi az, ami elengedhetetlen a rohanós hétköznapokból? A kávé! Viszont ha a kávéfőzés macerás, időigényes és bonyolult, akkor máris változik a kép. De miért is kellene így lennie?

Egy gombnyomás és tádám?

Igen, nagyjából ennyire egyszerű és nagyszerű a kávékészítés a Nespresso kapszula közbenjárásával. Arról nem is beszélve, hogy esélytelen az ízkarakterre ráunni, mert a számtalan variáció közül folyamatosan a kedvedhez igazíthatod a csészédbe valódat. Mi az, ami egy fáradt hajnalon garantáltan felébreszt? Egy jó erős fekete, tej nélkül, üresen? Vagy éppen egy, édességével és krémességével kényeztető cappucino? A döntés a tiéd, a többi meg a kávéfőző dolga. Egyetlen gombnyomás és az álmod valóra és persze kortyolhatóvá válhat.

A minőség nem luxus, a megbízhatóság nem extra elvárás, hanem evidencia. Úgy is mondhatnánk, hogy ez az a kényelem, kényeztetés, amit mindenkor megérdemelsz. Amikor a lakás kicsit elcsendesedett, amikor a gyerekek még nem ébredtek fel vagy éppen a nagyi leköti a figyelmüket. A lényeg, hogy minden ilyen alkalmat kihasználhatsz az élményt a maximumra tornázva. Hiszen a kávézás csak ötven százalékban szól az energiák felturbózásáról. A másik ötven százalék az ízek kalandjára, a pihenés perceinek megélésére csábít. Ami csak a tiéd, és amit éppen ezért senki sem vehet el tőled! Amúgy is, ha úgy érzed, hogy elérkezett az idő némi utánpótlásra, akkor ezt ahogy már említettük egy aprócska gomb megnyomásával el is intézheted anélkül, hogy bármilyen erőfeszítést kellene tenned a nemes, koffeines cél érdekében.

Megéri ez a típusú kávéfőzés?

Sokan addig-addig bűvészkednek a számokkal, míg teljesen elbizonytalanodnak. Vajon a kapszulás megoldás nem terheli meg túlzottan a pénztárcát? A helyzet az, hogy nem, ráadásként az az élmény, amit egy-egy csésze kínál felbecsülhetetlen, sőt megfizethetetlen. Úgyhogy egészségedre! Kapszulázásra, ízbarangolásra, új élmények kipróbálására fel! Mert még a konyhapult mögött is érhetnek meglepetések!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére