Jelenlegi hely

Kényelem és stílus – a legjobb edzőcipők gyerekeknek

Hogy a gyermekeknek nem fontos a trendi fellépés? Dehogynem! Úgyhogy a gyermek tornacipő, akkor ideális, ha nemcsak komfortos, hanem menő viselet is egyben.

A gyerkőccel együtt érdemes választani?

Igen, ez akár a siker zálogának is tekinthető. Ellenkező esetben ugyanis előfordulhat, hogy a kiszemelt gyermek tornacipő minden szülői igénynek maradéktalanul megfelel, ugyanakkor a lurkónak nem nyeri el a tetszését. Mert azt csak a gyerekek tudhatják, hogy aktuálisan mi az, ami számukra vonzó, megnyerő és menő. De nem érdemes meglepődni azon sem, ha ez a kép időről időre változik, mert ahogy a divat amúgy is alakul, formálódik, úgy a gyerkőcök véleménye sincsen kőbe vésve. A csalódások elkerülésének érdekében jó ötlet a CCC széles választékából együtt, közösen szemezgetni, és ráfókuszálni azokra a modellekre, amik gyermeki szemmel is tökéletesek. Ha ez megvan, akkor természetesen következhetnek azok a tulajdonságok, amik szülőként elsőbbséget élveznek. Hiszen önmagában a szép külső, a menő fellépés még nem elég az elégedettséghez.

Mi az, ami még kell?

Például a nagyfokú kényelem. Ha a gyermek nem érzi jól magát a bőrében és a cipőjében, akkor bizony nagy a baj. Ez általában nem olyasvalami, ami tolerálható, ami kibírható, hanem konkrétan olyan fordulat, ami egy újabb vásárláshoz vezethet. Ki az, aki szereti a kényelmetlenséget? Senki! De a felnőttek hajlamosak elviselni azt, amit egyébként nem kellene. De a gyerekek nem ilyenek többnyire, szerencsére. Ráadásul arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a kényelem nem valami olyasmi, ami luxus, ami exkluzív elvárás, hanem olyan tényező, ami az alap. Alapja egyrészt a jó közérzetnek, másrészt a helyes testtartásnak, harmadrészt az egészséges fejlődésnek. Gyermekkorban minden egyes lábbeli hozzájárulhat a tartás helyes irányú formálódásához, egyúttal a lábak egészségéhez. Ám ennek a fordítottja is igaz. A kényelem bebiztosítása tehát ezért nem kedv kérdése.

Sok esetben a személyes tapasztalatszerzés, azaz a felpróbálás az egyetlen út, ami járható. A CCC üzletei országszerte tárt kapukkal várják azokat a gyerkőcöket, akik egy igazán lábaikra szabott pár cipővel szeretnének gazdagabbá válni.

Fontos a célok tisztázása

A gyermek tornacipő megvásárlása előtt mindenképpen taktikus ötlet alaposan körbejárni azt a kérdést, hogy milyen célt fog szolgálni a lábbeli. Mert nem mindegy, hogy tesióráról, sétálásról, játszóterezésről vagy edzésről van szó. És akkor még a mostanában divatos benti cipőt, mint alternatívát nem is említettük. A CCC online kínálata mindegyik feltételre nyújt kézen fekvő, és persze lábakra illő megoldást.

Az, hogy vajon mennyi időn át teljesíthet egy pár lábbeli abszolút jogos, egyúttal mégis megválaszolhatatlan kérdés. A gyerkőcök gyorsan nőnek, olykor hónapok alatt eljön a csere pillanata. Ám az biztos, hogy tűrni a kényelmetlenséget, elviselni azt, ami amúgy elviselhetetlen, egyetlen percig sem kell. A fenti szempontok szem előtt tartásával borítékolható a siker, ami nemcsak a jó komfortérzetet támogatja, hanem még a gyermek és a felnőtt szemeit is gyönyörködteti!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére