Jelenlegi hely

Két nap alatt megtelt a kupakgyűjtő szív a piacnál!

Ismét bebizonyosodott, mekkora ereje van az összefogásnak és mennyi jószándékú ember él körülöttünk.

Már szombaton megtelt a Budai utcai Piacon frissen átadott kupakgyűjtő szív!

A csütörtökön átadásra került, jótékony célra elhelyezett műanyag kupakgyűjtő szív már szombaton túlcsordult. A lelkes gyűjtésnek köszönhetően több zsák műanyag kupakkal sikerült megtoldani az egyébként is megtelt szív kapacitását.

Akik esetleg még nem tudják, a műanyagpalackos üdítőitalok kupakjain túl az

  • öblítőszeres,
  • mosószeres flakonok kupakjai,
  • a samponok,
  • testápolók,
  • fogkrémes tubusok kupakjai,
  • tejesdobozok kupakjai is bedobhatók az edénybe.

Ha nagyobb mennyiségű kupakot vinnél, akkor ne az oldalán lévő kis nyílást, hanem a tetején lévő beöntő nylást használd!

A ballószögi család nevében nagyon köszönik azoknak a támogatását, akik pusztán emberi lojalitásból gyűjtik a műanyag kupakokat és miután értesültek e nemes ügyről, kifáradtak velük a belvárosi piacra.

A gyűjtés tovább folytatódik!

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy ne dobják ki, gyűjtsék a már üressé vált műanyag flakonok kupakjait, hozzák ki a piacra és támogassák velünk együtt a rászoruló kis családot!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére