Jelenlegi hely

Megnyitott Kecskemét első közösségi irodája - egy jó hely, ha már unod a home office-t!

2 évvel ezelőtt még mindenki a home office-ról álmodozott, aztán hirtelen megkaptuk minden oldalról, és rájöttünk, hogy nem is feltétlenül erre vágytunk. Aki azt gondolja, hogy milyen könnyű annak, aki otthonról dolgozik szabadúszóként, mert neki mindenre (is) van ideje, - például két projekt között simán bele kell férnie elindítani egy mosást, vagy feltenni az ebédet-, azt ki kell ábrándítsam: ez azért nem teljesen így van!

Sokan kisvállalkozunk, nők, férfiak, anyák, apák, akik bizony azért választottuk ezt hivatásul, mert szeretnénk a magunk ura lenni, otthonról dolgozni, és szeretnénk magunknak beosztani az időnket. De őszintén? Azért is dolgozunk otthonról, mert nincs akkora bevételünk, hogy hónapról hónapra egy egész irodát fenntartsunk, és ilyenkor jön jól az újonnan nyíló belvárosi Forrás Inspiratív Közösségi Iroda!

Ha nagyon egyszerűen akarnék fogalmazni, hogy mit is takar a közösségi iroda szó, akkor csak annyit mondanék, hogy pont olyan, mint egy nagyobb cég irodája, ahol több asztal van, szépen ízlésesen van berendezve, és ahová nyugodtan ügyfelet is lehet hívni.

A Forrás Inspiratív Közösségi Iroda Kecskemét belvárosában található, egyszerre akár több vállalkozó is dolgozhat a munkaállomásokon, mint egy irodaházban, de akár bérelhető az egész komplexum is. 

2 emeleten alakították ki a helyiségeket. Lent van egy zárható, kisebb (6 fős) tárgyaló, az emeleten pedig egy nyitott rész, melyben az asztalok átrendezésével alakíthatóak ki a különböző méretű munkaállomások. A munkaállomások összetolásával pedig egy nagy konferencia asztal is felállítható.

Lehetőség van nyomtatásra, kivetítésre, az igénybe vehető szolgáltatások köre egyre bővül, ‘Clean desk’ technológiát alkalmazva, pedig külön hangsúlyt fektetnek a higiéniára is.

A közösségi irodához fürdőszoba és konyha is tartozik, természetesen kapszulás kávéfőző és vízforraló is vendégeik rendelkezésére áll, így akár az egész napi munka kényelmesen kivitelezhető.

A tárgyaló bérelhető akár egy órára is, a munkaállomás fél napra, de akár egy hónapra is igénybe vehető. Rugalmasan kezelik az időintervallumokat, igyekeznek mindenben az igényekhez igazodni.

Nézzük, kiknek jöhet jól a közösségi iroda?

Női és férfi vállalkozóknak, akiknek nincsen irodájuk és akár csak 1 órára szeretnének egy „saját” irodát.

Vállalatoknak megbeszélésekre, ha külső helyszínen tartanák, ideális lehet workshopok tartására, és cégeknek akár csapatépítő tréningek lebonyolítására is. 

Nagyszerű lehetőség azoknak a vállalkozóknak, vállalatoknak, akik nem rendelkeznek megbeszélésekre, közösségi eseményekre alkalmas irodával, esetleg más településről jönnek meeting-eket, vagy tréningeket tartani. Vagy pl. a home office-ban dolgozó egyéni vállalkozóknak, akik nem tudják megoldani otthonukban a zavartalan munkát, esetleg nem akarják az ügyfeleiket az otthonukban, vagy egy kávézóban fogadni.

Természetesen abban az esetben is jól jöhet, ha videókonferencián vennének részt anélkül, hogy otthon mindenkinek vigyázban kelljen állnia, vagy egyszerűen szeretnék a termékeiket egy impozáns helyen bemutatni az ügyfeleiknek.

Sokszor előfordul az is, hogy a babával kell együtt dolgoznunk, természetesen itt az sem lesz akadály. A tematikus napokon, mint például a ‘GyereKedd’, keddenként lehetőséget biztosít a gyermekkel érkezőknek.

Szóval ha unod már, hogy a kávézóból kinéznek, és a laptopodat még a mosdóba is magaddal kell vinned, hogy az otthonodba kell fogadnod az ügyfeleidet, vagy hogy az  irodád, a konyhád is, akkor gyere egy olyan helyre, ahol biztonságban, de szabadon dolgozhatsz. 

Ha szeretnél egy igényes helyet, ahol videót vehetsz fel, megbeszélést tarthatsz, nyugodt körülmények között kapcsolódhatsz be a heti online meeting-be, vendégül láthatod partnereidet, bemutatót/oktatást vagy csapatépítő tréningeket tarthatsz? Keresd a FIKI csapatát a lenti elérhetőségek egyikén.

Elérhetőségeik, ha foglalni szeretnétek:

- ZKEmese - Makai Marianna -
 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére