Jelenlegi hely

New Balance – az ikonikus márka meghódította a világot

Nem véletlen, hogy a New Balance sikere már hosszú évtizedek óta töretlen. Sportolás közben ugyanúgy megállják a helyüket ezek a lábbelik, mint a rohanó hétköznapok során. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni erről az ikonikus márkáról!

Több mint 100 éves múlttal rendelkezik a márka

A világ cipőgyártói között vezető szerepet tölt be a New Balance, és természetesen ez nem véletlen. Több mint 100 éves múlttal rendelkezik, és a legtöbb országban jelen van. A New Balance-cipők maximális kényelmet és megfelelő támasztást biztosítanak a lábak számára. A kezdő és a profi sportolók igényeit is maximálisan kielégítik, valamint a hétköznapok során is megállják a helyüket. Ráadásul a különleges kialakításuknak köszönhetően a lábfájdalmakkal küzdők számára is kiváló választásnak viszonyulnak. A kényelem és a megfelelő kialakítás mellett a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet a márka. Klasszikus lábbelik, valamint vagányabb változatok egyaránt találhatóak a kínálatában. Ennek köszönhetően mindenki könnyedén megtalálja a számára legideálisabb változatot. A lenyűgöző New Balance-lábbelik közé sorolható a legendás NB 574.

NB 574 – a stílusos és modern cipő

Az 1988-ban megjelent ikonikus NB 574 a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvend. Rendkívül széles színválasztékban kapható, és csúcsos formával rendelkezik. Finom vagányságot kölcsönöz a sportos és a sportosan elegáns megjelenésnek egyaránt. Ráadásul ENCAP csillapítórendszerrel is el van látva. Ez a lábbeli is bátran választható a rohanós hétköznapokra és sportoláshoz egyaránt. Kiváló minőséget képvisel és megbízható gyártási technológiával készült. Ráadásul ez a lábbeli pontosan követi a láb anatómiáját. Mindez garantálja a maximális kényelmet a viselője számára. A New Balance-cipők egész napos viselése sem okoz problémát. A széles színválasztéknak köszönhetően pedig mindenki könnyedén megtalálja a kínálatban a számára leginkább tetsző változatot. Itt találhatod meg New Balance széles kínálatát.

A fotó forrása:

Footshop.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére