Jelenlegi hely

New Balance – az ikonikus márka meghódította a világot

Nem véletlen, hogy a New Balance sikere már hosszú évtizedek óta töretlen. Sportolás közben ugyanúgy megállják a helyüket ezek a lábbelik, mint a rohanó hétköznapok során. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni erről az ikonikus márkáról!

Több mint 100 éves múlttal rendelkezik a márka

A világ cipőgyártói között vezető szerepet tölt be a New Balance, és természetesen ez nem véletlen. Több mint 100 éves múlttal rendelkezik, és a legtöbb országban jelen van. A New Balance-cipők maximális kényelmet és megfelelő támasztást biztosítanak a lábak számára. A kezdő és a profi sportolók igényeit is maximálisan kielégítik, valamint a hétköznapok során is megállják a helyüket. Ráadásul a különleges kialakításuknak köszönhetően a lábfájdalmakkal küzdők számára is kiváló választásnak viszonyulnak. A kényelem és a megfelelő kialakítás mellett a megjelenésre is nagy hangsúlyt fektet a márka. Klasszikus lábbelik, valamint vagányabb változatok egyaránt találhatóak a kínálatában. Ennek köszönhetően mindenki könnyedén megtalálja a számára legideálisabb változatot. A lenyűgöző New Balance-lábbelik közé sorolható a legendás NB 574.

NB 574 – a stílusos és modern cipő

Az 1988-ban megjelent ikonikus NB 574 a kezdetek óta nagy népszerűségnek örvend. Rendkívül széles színválasztékban kapható, és csúcsos formával rendelkezik. Finom vagányságot kölcsönöz a sportos és a sportosan elegáns megjelenésnek egyaránt. Ráadásul ENCAP csillapítórendszerrel is el van látva. Ez a lábbeli is bátran választható a rohanós hétköznapokra és sportoláshoz egyaránt. Kiváló minőséget képvisel és megbízható gyártási technológiával készült. Ráadásul ez a lábbeli pontosan követi a láb anatómiáját. Mindez garantálja a maximális kényelmet a viselője számára. A New Balance-cipők egész napos viselése sem okoz problémát. A széles színválasztéknak köszönhetően pedig mindenki könnyedén megtalálja a kínálatban a számára leginkább tetsző változatot. Itt találhatod meg New Balance széles kínálatát.

A fotó forrása:

Footshop.hu

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére