Pulai Katalin egy gasztronómiai közösséget szeretne kialakítani Kecskeméten, ahol nemcsak főzőtudományukban tudnak fejlődni a résztvevők, hanem célként tűzte ki, hogy egy klassz kis közösséget is összekovácsoljon Kecskeméten. Minden főző kurzusukat egy szakács vagy cukrász tartja, aki annak az adott témának a legnagyobb szakértője.
Vasárnap teszteltük is az Ohana Cupcake királynője, Nagy Judit által vezetett Karácsonyi cupcake csodák című főző kurzust. Mondhatni, hogy egy nagyon kellemes, nevetős és rettentően hasznos délutáni programban volt részem. Muffint sütöttünk és azokat különböző krémekkel és cukormasszás dekorációkkal díszítettük.
Milyen ételszínezéket használjunk a krémekhez, hogy ne ugorjon össze a díszítőnk? Hogyan dobjunk össze gyorsan egy nagyon finom tésztát? És hogyan tudunk különleges és szemet gyönyörködtető díszítéseket csinálni nagyon egyszerűen, szinte kézügyesség nélkül? Csupa ilyen kérdésekre kaptunk választ a főzőiskolában. Azt is megtudtuk, hogy minden cupcake muffin, de nem minden muffin cupcape és, hogy a cupcake alapvetően egy ünnepi, vaj alapú torta, ami mindig édes és általában díszítve van a teteje.
Azt nem mondanám, hogy ez a leggyorsabb desszert, de az biztos, ha ilyet csinálsz karácsonyra, vagy a gyereked szülinapi bulijára, akkor Te leszel majd a legmenőbb anyuka.
Kicsi, édes és nagyon finom csodákat készítettünk, közben nagyon sokat nevettünk, főként magunkon és olyan vagány kis tortácskákat alkottunk, amit itthon a gyerekeim szájtátva figyeltek, mert ugye az elkészített sütijeinket egy szép díszdobozban haza is vihettük.
Ha szeretsz sütni, főzni vagy szeretnéd megtanítani a gyerekedet, esetleg egy jó baráti, szülinapi, céges kikapcsolódást tervezel, akkor jó szívvel ajánlom őket, mert felejthetetlen élményben lesz részetek! Kurzusaikra itt tudsz jelentkezni: OHANA Gasztroklub és Főzőiskola
És bizony, ezeket a csodákat mi készítettük
Ha neked is van olyan terméked, amit a családoknak kínálsz, keress minket tesztelésre!
Makai Marianna