Jelenlegi hely

PAPER CUT Yael Rasooly vendégjátéka a Ciróka Bábszínházban

2023. április 13-án a 10. Színházi Olimpia keretében izgalmas produkció érkezik Kecskemétre.
 
Aki szereti a régi filmeket, a színházat, és nyitott a nem szokványos eszközökkel készült előadásokra, az feltétlenül nézze meg Yael Rasooly több mint 30 nemzetközi fesztiválon megfordult, számos szakmai díjjal rendelkező produkcióját. Az előadásra érdemes időben érkezni, mert a nézőket a nemzetközi filmfesztiválok hangulata várja ezen a napon. Számos hírességgel lehet majd szelfizni, az előadást követően pedig egy pohár pezsgő kíséretében magunk is „belebújhatunk” Marylin Monroe, Charlie Chaplin vagy akár Humphrey Bogart bőrébe.
Az angol nyelvű előadás története a nagyszerű színészi játéknak köszönhetően nyelvismeret nélkül is jól követhető. Egy titkárnő, miután mindenki hazament, egyedül marad az irodában. Magányában régi filmes magazinok segítségével az álmok világába menekül, ahol ünnepelt filmcsillagként rátalál a szerelem. A romantikus történet a képzelet és a valóság összeolvadásával hamarosan Hitchcock-i rémálommá változik.
Yael Rasooly egyedülálló színházi nyelve a színház, a bábszínház, a vizuális művészet és a zene különböző formáit ötvözi. A Paper cut c. produkció papírfigurákkal benépesült univerzuma egyszerre abszurd, fájdalmas és humoros.
Az Izraelben született színésznő klasszikus énekesnek készült, majd Londonban színháztervezői tanulmányokat folytatott. 2006 óta független színházi alkotásokat készít, és vezető nemzetközi fesztiválokon lép fel Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és a Távol-Keleten.
 
A produkció része a Ciróka Bábszínház ifjúsági-felnőttsorozatának is, amelynek keretében igazi kuriózumokat láthat a kecskeméti közönség.
Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
 
Jegyek válthatók a Ciróka Bábszínház jegypénztárában, valamint online a www.ciroka.hu felületen.
 
Időpont: 2023. április 13. csütörtök 19:00
Helyszín:
Ciróka Bábszínház - Nagyterem
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Anyai bűntudat, meg amit akartok

Van az úgy, hogy a szakember is csetlik-botlik... ;-) Elrontja, elfelejti, elbizonytalanodik, megkérdőjelezi magát, sőt segítséget is kér. Kis-Kovácsné Vancsa Barbara írása.
A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A lelkét is tápláld! – 30 megerősítő szülői mondat

A pozitív megerősítések, dicsérő szavak a felnőtteknek is fontosak, de a gyerekeknek szárnyakat adnak, növelik az önbizalmukat. Néhány egyszerű szó, mondat, amit érdemes kipróbálni. A szokásos kérések, fegyelmezések után íme a pozitív lista:
Színes Állatvilág Rajzpályázat

Színes Állatvilág Rajzpályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 1.Korcsoport: 4 - 12 éves gyerekeknek
Ásd bele magad!

Ásd bele magad!

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2023. október 15.Korcsoport: 9. - 12. osztályos diákoknak
Ugrás az oldal tetejére