Jelenlegi hely

PAPER CUT Yael Rasooly vendégjátéka a Ciróka Bábszínházban

2023. április 13-án a 10. Színházi Olimpia keretében izgalmas produkció érkezik Kecskemétre.
 
Aki szereti a régi filmeket, a színházat, és nyitott a nem szokványos eszközökkel készült előadásokra, az feltétlenül nézze meg Yael Rasooly több mint 30 nemzetközi fesztiválon megfordult, számos szakmai díjjal rendelkező produkcióját. Az előadásra érdemes időben érkezni, mert a nézőket a nemzetközi filmfesztiválok hangulata várja ezen a napon. Számos hírességgel lehet majd szelfizni, az előadást követően pedig egy pohár pezsgő kíséretében magunk is „belebújhatunk” Marylin Monroe, Charlie Chaplin vagy akár Humphrey Bogart bőrébe.
Az angol nyelvű előadás története a nagyszerű színészi játéknak köszönhetően nyelvismeret nélkül is jól követhető. Egy titkárnő, miután mindenki hazament, egyedül marad az irodában. Magányában régi filmes magazinok segítségével az álmok világába menekül, ahol ünnepelt filmcsillagként rátalál a szerelem. A romantikus történet a képzelet és a valóság összeolvadásával hamarosan Hitchcock-i rémálommá változik.
Yael Rasooly egyedülálló színházi nyelve a színház, a bábszínház, a vizuális művészet és a zene különböző formáit ötvözi. A Paper cut c. produkció papírfigurákkal benépesült univerzuma egyszerre abszurd, fájdalmas és humoros.
Az Izraelben született színésznő klasszikus énekesnek készült, majd Londonban színháztervezői tanulmányokat folytatott. 2006 óta független színházi alkotásokat készít, és vezető nemzetközi fesztiválokon lép fel Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és a Távol-Keleten.
 
A produkció része a Ciróka Bábszínház ifjúsági-felnőttsorozatának is, amelynek keretében igazi kuriózumokat láthat a kecskeméti közönség.
Az előadás 15 éves kortól ajánlott.
 
Jegyek válthatók a Ciróka Bábszínház jegypénztárában, valamint online a www.ciroka.hu felületen.
 
Időpont: 2023. április 13. csütörtök 19:00
Helyszín:
Ciróka Bábszínház - Nagyterem
 
Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére