Jelenlegi hely

Pénteken megnyitja kapuit a Tulipános kert Tázláron

„Aki a Virágot szereti, rossz ember nem lehet.” Idén áprilisban 13 tulipános helyszínen, már összesen több mint 1 millió tulipán fog virágozni az országban.

Pénteken nyit a Tázláron található Homokhátsági TulipGarden, hogy első alkalommal nyissa meg kapuit a virágszerető emberek előtt.

Az igazi vidéki hangulatot a 90 ezer tulipán, a több ezer tő nárcisz, és jácint látványa és illata hozza el nekünk. Természetesen a virágzás pontos időpontját az időjárás határozza meg, de a „szedd magad” szüret április 15-étől biztosan indulni fog.

A kert csak hétvégente lesz nyitva az egyéni látogatók előtt, bejelentkezés nélkül lesz látogatható péntektől vasárnapig, de ne halogassátok, hiszen a virágzás rövid ideig tart, így körülbelül május 8-i hétvégén lesz nyitva utoljára. Bejelentkezésre hétköznap csoportokat is fogadnak.

A tulajdonosok –egy fiatal házaspár - mindenképp a gyerekeket célozzák meg, hiszen a céljuk, hogy a gyerekeket megtanítsák a felelős állattartásra. Először egy állat simogató volt tervben, ami által a gyerekeket oktathatnák, majd erre a gondolatra jött a tulipános kert ötlete, hogy így még színesebbé tudják tenni a családok kirándulását. A kert egy zárt telken van, így a gyerekek számára teljesen biztonságos. A kicsiket az állatsimogató mellett még várja egy kis játszótér, az elfáradt látogatók pedig a szalmabálára heveredhetnek le.

Nyitvatartás április 15-től: (húsvétkor péntektől-hétfőig).

  • Szombat: 10:00-17:00
  • Vasárnap: 10:00-17:00

Ha szeretnétek tulipánt is szedni, akkor vigyetek magatokkal metszőollót és kosarat. És nem csak a gyerekbarát, de kutyabarát hely is, így szeretettel várnak minden kutyabarátot kis- és nagy-kedvencével a tulipánszüretre. Természetesen, az ott tartózkodás ideje alatt gondoskodjatok a póráz használatáról! 

Belépő: 18 év felett 1000 Ft/fő, mely levásárolható vágott virágra.

Címük:TulipGarden - Tázlár, 0231/40 Hrsz, Tázlár-Felsőtelep

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól.

Te mit viszel a játszótérre? Hasznos tippek és vélemények anyukáktól

Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő, tudtad?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Gondolnád, hogy ezek a szavak szoros összefüggésben vannak egymással?
A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

A játszótér ingyenes képességfejlesztő - és melyik játék miben fejleszt?

Játszótér, fejlesztés, iskolaérettség... Hol az összefüggés? Nézzük meg, melyik játék miben fejleszt!
Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni - mert nem csak krumpliból lehet

Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen
Ugrás az oldal tetejére