Jelenlegi hely

Segítsünk a Kecskeméti PiC koraszülött pici babáinak

Nyilka Ildikó a Plüsskommandóval az 1000 gramm alatti pici babák őrangyalai, akik most a Kecskeméti PiC koraszülött pici babáinak szeretnének segíteni.

Speciális csomagokat készítenek, amik segítik a pici babák fizikai és idegrendszeri fejlődését, kényelmesebbé tennénk a műanyag inkubátort babafészek csomagokkal, speciális kiegészítőkkel.

Van pici baba, aki 2-3 hónapig is inkubátorban fekszik, sok esetben nem kényelmesen. Sok -sok kis csövecskével és nem is sorolom tovább…


Szeretettel kis Vince és Noémi a két pici hős

Elfogyott a speciális textil anyaguk babafészek csomagokra, ölelőkezekre, lumbál kendőkre, inkubátor takaróra, babatámasztokra,, szemvizsgálókendőre, textilszemüvegekre.

Ha te is úgy érzed, hogy egy kávé árát szívesen felajánlod egy pici baba textiljére, fogj össze velük, hogy minden pici hős, még a 300 grammos babának is tudjanak segíteni, hogy pihe puha textil babafészkekben feküdjenek, és ezáltal könnyebbé tegyék a napjaikat, a rideg inkubátorokba. Az aggódó szülők szívét is tudják könnyíteni, mert a látványtól is nehéz minden pillanatuk. Fogjunk össze együtt!

„Eddig 31 koraszülött osztály pici hőseinek sikerült babafészek csomagjainkból adományt kapni, amelyben közösen dolgoztunk orvosokkal, nővérekkel, és összefogtunk Veletek Újra és újra köszönöm, hogy ilyen fantasztikus Plüss Kommandós közösségünk vagytok. Hálás vagyok nektek+ Sok pici baba kapott eddig reményt országosan az összefogásunknak köszönhetően, boldog vagyok, hogy vagytok Nekem. Bízom benne, ha újra összefogunk, a sok pici 1000 gramm alatti babának is tudunk segíteni.”

Ha támogatni szeretnél

Számlaszám:

Alapítvány az Alapítványokért - OTP 11713036-21451047

Közlemény: Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet Kecskemét

Adószàm: 18941548-1-41

Külföldről való utaláshoz:

IBan: HU61117130362145104700000000

Swift:OTPVHUHB

Paypal fizetés, itt érhető el:

https://www.alapitvanyokert.hu/adomany-paypal

Hosszu link: ha kell

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick...

https://plusskommando.hu/adomanyozasi-lehetosegek.../

 

Köszönöm ha megosztod, köszönöm ha velünk vagytok!

- Plüss Kommandó és Nyilka Ildikó érintett anya -

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

A népmese napja és apró történetek a meséről

A népmese napja és apró történetek a meséről

Idén 17 éve, hogy szeptember 30., Benedek Elek születésnapja a népmese napja. Hoztunk Nektek sok apró érdekességet a népmesékről.
3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

3 tipp, hogy szinten tartsuk a szeretettankunk!

Vajon mennyire figyelünk oda, hogy tele legyen a saját és társunk szeretettankja? Mennyire befolyásolják a külső események, hírek a saját szerelmi életünket? Mit tehetünk azért, hogy boldogan éljünk, szeretetben? Van még ilyen? – Ihász Anita párkapcsolati tréner írása.
Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Amikor gördeszkától zajos a tér - legújabb kamaszoknak szóló könyvéről beszélgettünk Egressy Zoltán íróval

Nem sok közöm volt valaha a gördeszkás sporthoz, persze hogy deszkás fiatalokról szóló könyvet sem olvastam. Ahogy felnőttként kamaszoknak szólót se. Így igazi üdítő könyves kaland volt Egressy Zoltán új, (nem csak) kamaszoknak szóló könyve, A virágot jelentő deszkák.
Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Hogyan meséljünk a kamaszoknak? Létezik közös pont a szuperhősök és a mitológia között?

Kamaszoknak mesélni? Kell nekik egyáltalán a mese? És a felnőtteknek? Zalka Csenge Virággal beszélgettünk a mesélés titkairól. Csenge maga is egy tüneményes mesélő. Főállásban mesevilág uralkodónője, mellékállásban pedig A MESEVILÁG nagykövete.
Ugrás az oldal tetejére