Jelenlegi hely

Szuper kis bringás paradicsomot találtunk - deszkás és biciklis pálya Kecskeméten

Igaz, nem most épült (talán tavasszal), nem is találtam róla túl sok anyagot, még arról sem hogy átadásra került volna, de úgy gondoltam, hogy bemutatom nektek, hiszen egy nagyon klassz, igényesen kialakított kis közösségi extrém parkról van szó.

Jön a szünet és ez pont egy ideális hely, ahol a gyerkek kicsit jól érezhetik magukat. Kecskeméten az extrém sportot kedvelő fiataloknak nem túl sok lehetőségük van vágyaik kiélésére, hiszen évekkel ezelőtt bezárt a Halasi úti fedett Skatepark, a Vasút parkban található igaz egy kisebb pálya, de azért az nem nagyon alkalmas nagyobb létszám esetén, és ennek a sportnak nagyon sok kedvelője van Kecskeméten.

Viszont a Homokbányai elég nagy területen van, és az extrém sportokat kedvelő fiatalok számára készült pálya nemcsak a deszkásoknak, Bmx-eseknek, bringásoknak és rollereseknek jó terep, hanem a köré épült kisebb létesítmények által a kicsiknek is jó lehetőség. A bringás sportot kedvelőknek van egy különböző lejtő, emelkedő és íves elemekből álló kültéri skatepark pálya, és egy BMX-pumpapálya is. 

A kicsiknek pedig van mellette egy kisebb szintén új építésű játszótér, mászófallal, hintával, csúszdával és homokozóval, egy fedett Kresz-pálya közlekedési táblákkal és gyalogátkelővel. Körülötte egy futópálya, kicsit tovább pedig egy Street Workout Park, vagyis egy kültéri felnőtt fitnesz park.  Ez mellett pedig egy kisebb mezítlábas ösvény, ami mondjuk most nem épp aktuális, de jó időben szuper kis taposó lesz.

Na és hol keressétek? Ha Kecskeméten a Decathlonnál tovább mentek Homokbánya felé, akkor rögtön az első utcánál meg is látjátok (Kvarc és az Agyag utcánál).

A park használata ingyenes, a hangulat a fiataloktól pedig általában remek.

Makai Marianna

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére