Jelenlegi hely

Új adománybolt nyílt Kecskeméten - akár vásárolsz, akár adományozol, mindenképp jótevője leszel a kecskeméti egyszülős családoknak

Még csak 3 napja nyitott meg, de máris nagyon népszerű a város legújabb adományboltja a Március 15.-ei utcán, amely sokak számára segítséget jelenthet.

Az adománybolt egy helyi szervezetet, a Golovics Mónika által vezetett Kecskeméti Egyedülálló Szülők Klubját támogatja, hiszen tudjuk milyen nehéz két szülőnek is talpon maradni hónapról hónapra, nem hogy egyedül nevelni egy, vagy akár több kis csöppséget is.

Szóval, aki akár vásárol, akár adományoz, az mindenképp jótevője lesz a kecskeméti egyszülős családoknak.

Az üzletbe be lehet vinni a használt, de még jó állapotú dolgainkat, akár ruházatot, lábbeliket (évszaknak megfelelően), háztartási- és műszaki cikkeket, könyveket, újságokat, játékokat, iskolaszereket, minden olyan dolgot, ami nekünk már nem feltétlenül kell, viszont másnak örömet okozhat.

A használati tárgyak jótékony célú felajánlása nemcsak az egyszülős családokat segíti, hanem azokat a szegényebb sorsú családokat, nagymamákat, nagypapákat is, akik kevés pénzből tudnak gazdálkodni. A rendkívül alacsony árakkal az egyébként rászoruló vásárló számára is nagy segítséget nyújt ez a kezdeményezés. Ez mellett pedig az adományboltokban igazi kincsekre is lelhetünk, szóval mindenképp érdemes mindenkinek ellátogatnia.

Az üzletet Kecskemét, Március 15.utca 1/e címen találjátok.

Nyitva tartás: Keddtől péntekig 14-18.-ig Szombat 8-12.-ig Hétfő -Vasárnap pedig zárva.

Ha pedig szeretnél virtuálisan is kicsit szétnézni a boltban, akkor keresd őket a Facebook oldalukon.

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Beszélgetős padok a magány ellen

Beszélgetős padokkal a magány ellen

Ez egy egyszerű, de jól működő kezdeményezés, ami több országban is elterjed: a „Happy to chat" padok arra ösztönzik az embereket, hogy beszélgessenek egymással.
Ugrás az oldal tetejére