Jelenlegi hely

Újabb csoda a Vadaskertben! A tigriskölykök után most mandrill kölyök született

Március végén jött a hír, hogy szibériai tigriskölykök születtek a kecskeméti Vadaskertben, már az is hatalmas csodának számított, nekünk pedig egy újabb lehetőséghez, hogy "baba"koruktól végig kísérjük őket.

Most pedig egy újabb csoda történt, hiszen egy héttel ezelőtt első alkalommal látott napvilágot mandrill kölyök Állatkertünkben.

Az eredetileg Afrikában, a Kongó vidékén őshonos mandrill az emberszabásúak után a legnagyobb testű majomfaj.

Ami még nagyon különleges, hogy Magyarországon jelenleg csak a Kecskeméti Vadaskertben látható ez a faj.

Örömhír, hogy már a látogatók is megtekinthetik az Állatház betekintő üvegén keresztül, és az állatok külső kifutójában.

Az anya és kicsinye jó egészségnek örvendenek.

 

És a boldog apa :)

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Minden cseppje kincs! Az anyatejes táplálás világnapja

Az ENSZ 1992-ben az anyatejes táplálás világnapjává nyilvánította augusztus 1-jét, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az anyatej fontosságára, valamint a szoptatás az anya és a gyermek közötti személyes kapcsolat kialakításában játszott meghatározó szerepére.
Mire jó a csend?

Mire jó a csend?

Túl nagy a zaj a világban, rengeteg inger, üzenet jut el hozzánk, állandóan szól valami. Értékessé vált a csend, hiszen a rohanó hétköznapokon kevés adatik belőle. Amikor nyáron egy hétre kiürült a lakásunk – táborozó gyerekek, üzleti úton lévő férj – „megcsendült a csend”.
„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Ugrás az oldal tetejére