Jelenlegi hely

Újraindulnak az offline programok a Katona József Könyvtárban

Még kellő odafigyeléssel és óvatossággal, a járványügyi szabályok betartásával, deszép lassan bővíti személyesen látogatható foglalkozásainak körét a könyvtár.

A programok a hatályos kormányrendelet értelmében egyelőre csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára, a helyszínen megváltható ingyenes belépőjeggyel látogathatók.

Mind a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban, mind a Hetényegyházi Fiókkönyvtárban folytatódnak azanyukáknak és gyermekeiknek szóló foglalkozások.

A központi könyvtárban kedden és csütörtökön 10.15-től, míg a fiókkönyvtárban keddenként 10 órától látogatható a Babahancurka.

Szintén a hetényegyházi intézményben minden hét második napján fél 11-től Baba-mama klub várja az érdeklődő édesanyákat.

Emellett újraindul a Katona József Könyvtár textiljáték varró szakköre, amin május 26-án 16 órás kezdéssel az ülőpárna varrásában szerezhetnek hasznos ismereteket az oda látogatók.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy jelenleg minden foglalkozás csak és kizárólag a helyszínen megváltható ingyenes belépőjeggyel látogatható, ahol kérjük a szájat és orrot eltakaró maszk használatát!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére