Jelenlegi hely

A vasárnap felengedett Csiperó léggömböket a Kőrös partján "akasztották horogra"

A XIV.Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági találkozó vasárnapi megnyitó ünnepségén több száz összekötözött léggömböt engedtek fel a Csiperó Fesztivál molinójával, mely "küldemény" hétfőn a Kecskeméttől 56 kilométerre található Szelevénynél, a Körös folyó partján "landolt".

A Petőfi Horgász Egyesület két tagja, Bíró Lajos és Bori Bálint találták meg a fán akadt, különös "égi ajándékot" (ahogy ők fogalmaztak).

A  Fesztivál szervezőinek elmondták  : úgy döntöttek, hogy megtartják a molinót, a léggömböket pedig bevontatják a helyi óvodába. Jobb helyre nem is kerülhettek volna! :)

Bővebb információkat a Csiperó Fesztiválról a linkekre kattintva találsz:

BŐVEBBEN A CSIPERÓ FESZTIVÁLRÓL

A CSIPERÓ TELJES HETI PROGRAMJAI

 

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

Könyvajánló kamaszoknak: Holden Rose és a Lapátos fickó

A debreceni Ünnepi Könyvhét valamint új könyvsorozatának első kötetének megjelenése miatt látogatott el Debrecenbe Kovács Attila avagy Holden Rose. Vele beszélgettünk gyerekekről, motívációról, és nem utolsó sorban kamaszoknak szóló 10 pluszos könyvéről, a Lapátos fickóról.
Ti ünneplitek még a pedagógusnapot?

Ugye ti is ünneplitek még a pedagógusnapot?

Idén 70 éve, pontosan 1952 június 7-e óta ünnepeljük Magyarországon június első vasárnapján a Pedagógusnapot. Belépünk az óvoda ajtaján és akár évtizedekig elkísérnek minket, velünk vannak, míg tanulunk. Sőt, sokszor tovább. Köszönjük!
Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Mese csecsemőkortól: napi tizenöt perc felolvasás akár két év előnyt jelenthet?

Tapasztalatok szerint már az anyuka hasában lévő magzatnak is érdemes verseket olvasni. Az itt hallott ritmusokkal, később az adott korosztály számára készült könyvek segítségével akár másfél-két év előnyre is szert tehetnek a gyerekek az iskola első évére kortársaikhoz képest.
Nyáron is tanuljon a gyerek?

Nyáron is tanuljon a gyerek?

Buta kérdés, igaz? Hiszen iskolaidőben sem tanul! Titkos (és aljas de jó szándékkal vezérelt) szülői trükkök, praktikák az észrevétlen nyári tanuláshoz nem csak szülőknek.
Ugrás az oldal tetejére