Jelenlegi hely

Akasztói strand – Horgászpark és Halászcsárda

Cím: 6221 Akasztó, Kígyóshíd tanya 6., 53-as főút 14-es km
Telefon: +36 20 550 5000
Jegyárak: ITT

   

2005 nyarán nyílt meg strandunk, ahol nyugodt, fákkal övezett, ápolt, parkosított zöld környezetben pihenhetnek vendégeink a természetes, de szűrt vizű, homokos aljú strand tó partján. A fürdőtó vízminőségét biológiai módszerrel tartjuk tisztán. Napágyak, napernyők igény szerint rendelkezésre állnak. A strand területén egy nagyméretű, térköves padozatú pezsgőfürdőt is üzemeltetünk, amelynek vize szezonban állandóan 36-37°C.

A fürdőtó partján szauna, tusoló, a strandépületben öltözők találhatók, zárt szekrényekkel, mosdókkal, tusolókkal, illetve büfé is üzemel. Kempingezni -sátorral- a fürdő tavat övező zöld gyepen van mód. Aktuális kemping áraink a Panzió menüben megtekeinthetők. Kutyát a fürdő területére bevinni tilos!

Bővebb információ: halascsarda.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nőnap idézetek: Rólunk szól

Nőnap idézetek: Rólunk szól

A nemzetközi nőnapot először 1911-ben ünnepelték meg Clara Zetkin javaslatára, majd rá 2 évre március 8. lett a napja. Hazánkban 1914 óta emlékeznek meg hivatalosan is a nőkről. Virág, bombon, apró ajándékok helyett álljon itt néhány idézet, ami rólunk, nőkről szól.
Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Víz Világnapja 2024 - Rajz, versíró és fotópályázat gyerekenek!

Pályázat típusa:  rajz, versíró és fotópályázatBeküldési határidő: 2024. március 8.Korcsoport: általános és középiskolás diákok, akik az EDUVIZIG területén tanulnak (Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom Vármegye valamint Vas és Veszprém Vármegye egy része)
„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

„Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!”

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. április 15.Korcsoport: 8 - 15 év közötti általános iskolás diákok 2 kategóriában
Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Ugrás az oldal tetejére