Jelenlegi hely

Kecskeméti Fürdő

Cím: 6000 Kecskemét, Csabay Géza körút 5.
Telefon: +36 76 500-320
Jegyárak: ITT

 

Kecskemét új, modern uszodája, a volt Széktói Camping helyén terül el, közel 13,000 m2 fedett létesítmény várja a vízi világ élményeire vágyó látogatókat.

Az összesen 17 medencéből álló, és 2683 m2 vízfelülettel rendelkező komplexumban, többek között található a hullámfürdő, a baba-mama-, a termál-, a gyógy-, az ugró-, a gyermek-, a szabadtéri, a watsu és a masszás medence, a sodrófolyosó, a vízesés, valamint a barlangmedence is, amelyek a kikapcsolódásra vágyó vendégek szolgálatára állnak. Ezen kívül szépségápolási egységek, egy étterem, és egy bár teszi teljessé a kínálatot.

 

 

A nyári időszakban két kültéri medence, illetve az egész évben nyitva tartó két, egyaránt 12 méter magas csúszdatorony is része lehet az igazi szórakozásnak. Különleges építményről van szó, ugyanis a négy zónából álló fedett élményfürdő területe egybe lett építve a nemzetközi, nagyszabású versenyek megrendezésére is alkalmas, kétmedencés uszodával.

Bővebb információ: kecskemetifurdo.hu/

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Már látogatható a Vörsi Betlehem

Idén újra látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 72. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

„Hagyj el egy mikulás csomagot” és csalj mosolyt egy kisgyermek arcára

Ha felerősödik a vágy, hogy segíts másokon, akkor itt egy remek lehetőség, amivel bizony nagy mosolyt csalhatsz egy gyermek arcára! Nincs más dolgod, csak egyszerűen december 6-ára készíts egy mikulás csomagot, és rakd le egy padra, egy párkányra, bárhová, ahol egy kisgyermek megtalálhatja.
Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Fénylő ablakok nyílnak – Világító adventi kalendárium

Élő adventi naptárrá változnak azok a települések, ahol a házak ablakait ünnepi fénybe és díszbe öltöztetik, számmal jelölve a napokat december elsejétől karácsonyig. A várakozás izgalma igazi közösségi élménnyé válik. Testi-lelki egészséget szolgáló program lehet ilyenkor az esti séta lakóhelyünk utcáin.
Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Sorozatfüggő, gasztromán, kirakós vagy kitalálós... adventi kalendárium ötletek

Avagy last minute adventi kalendáriumok. Míg határidők léteznek, a last minute kifejezés örök szóhasználatban marad. Percek alatt kell megoldanunk 24 egyformát és a belevalókat. Hidd el, nem olyan nagy ördöngősség, már ha van inspiráció.
Ugrás az oldal tetejére