Jelenlegi hely

Újraindul a “Kosarazzunk együtt!” program

Papák, mamák, apukák, anyukák, kicsik, nagyok, fiúk, lányok, figyelem! A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia és a KTE-Duna Aszfalt újraindítja a roppant nagy sikerű Kosarazzunk együtt családi kosárlabda programot! Szerda délutánonként 18 órától kortól, nemtől, magasságtól függetlenül várják a játszani, a kosarazni vágyókat, családokat, a gyerekeket.

 

kosarazzunkegyutt

 

Pár éve a közös játék megtöltötte a Messzi István Sportcsarnok pályáját gyerekekkel. Így lett szervezett esemény, előbb “Családi kosárlabda”, majd a “Kosarazzunk együtt” program. Voltak, akik az egyik térfélen edzők és a példaképek, a KTE felnőtt csapatának játékosai irányításával már „komoly” kosaras gyakorlatokat végeztek, a másik oldalon a kicsik futkostak a labdákkal, a pálya szélén pedig a legkisebbek kúsztak-másztak a lasztik után. Szülők, nagyszülők hozták a srácokat, s míg azok boldogan mozogtak, ők is hasznosan töltötték azt a másfél órát: beszélgettek, olvasgattak, vagy együtt pattogtattak a picikkel. Közülük ma sokan már tagjai a Kosárlabda Akadémiának, meccsekre járnak, nagy kosarasnak álmodják magukat.

Ez a program éled újra november 4-től, szerdánként 18 órától. Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia vezetője, világ- és Európa-bajnok korábbi válogatott kosaras, de elsősorban anyuka, várja a gyerekeket, és persze lesznek edzők is, meg a felnőtt csapat tagjai, akik között van már apuka…

A program ingyenes, amit hozni kell: sportruházat, cipő (oké, ha nincs, a kicsiknek jó a zokni is), labda, no és a legfontosabb: a jókedv.

Forrás

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére