Jelenlegi hely

Pályázatot írtak ki önkormányzati lakások bérlésére Kecskeméten

2016. május 5 - től- május 23 - ig, 6 db önkormányzati bérlakások bérleti jogának megszerzésére nyilvános pályázatot írtak ki Kecskeméten. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent, ha a pályázó vállalja a lakás saját költségen való felújítását. Érdeklődni a 487-522 /5-ös menü/ számon vagy interneten a kikfor.hu címen lehet.

  • Petőfi S. u. 18 - 20. II/214. - (35 m²) Várhatóan 201 6 .  június 30 - i b irtokbaadással
  • Petőfi S. u. 18 - 20. III/315. - (3 5 m ²) Várhatóan  201 6.  június 30 - i b irtokbaadással
  • Petői S. u. 18 - 20. VI/604. - (35 m²)  Várhatóan 2016.  június 30 - i b irtokbaadással
  • Petőfi S. u. 18 - 20. VII/710. - (35 m 2 ) Várhatóan 2016. június  30 - i birtokba adással
  • Petőfi S. u. 18 - 20. VIII/809. - (35 m 2 ) Várhatóan 2016. június  30 - i birtokbaadással
  • Petőfi S. u. 18 - 20. X/1007. - (35 m 2 )  Várhatóan 2016. június  30 - i birtokbaadással


A pályázat benyújtására rendszeresített formanyomtatványokat átvenni és azokat benyújtani  201 6 .  május  5 - t ó l 201 6 . május  23 - ig  lehet a  K IK - FOR  Kft  Ingatlankezelési  Részlegnél  a  Kecskemét,  Csányi J. krt. 14 . I. em.  117 . helyiségében, borítékban személyesen leadva.

Pályázati feltételek:  

a.) pályázatot nyújthat be az Európai Gazdasági Térség ( EGT ) nagykorú  állampolgára,  akinek,  vagy  házastársának,  illetőleg  vele  jogszerűen  együttköltöző  hozzátartozójának  tulajdonában,  haszonélvezetében  a  pályázat benyújtása kor  nincs beköltözhető lakás vagy családi ház, és

b.) aki  kecskeméti  lakos ,  vagy  igazolt  kecskeméti  munkahellyel  rendelkezik, továbbá

c.) olyan  igazolt  jövedelemmel  rendelkezik  a  pályázó,  illetve  a  vele  együttköltözők, amely biztosítja azt, hogy a lakbér összege n em haladja  meg a nettó összjövedelmük 20 % - át.  

d.) Az előzetesen vállalt egyösszegű befizetés  minimum 2 évi, maximum  5  év i lakbérnek megfelelő összeg lehet.

e.) Amennyiben  konkrétan  meghatározott  lakásra  kettő  vagy  több  pályázó,  azonos  összegű  ajánlatot  tesz,  úgy közülük  a  legmagasabb  igazolt  jövedelemmel  (együttköltözők  esetén  összjövedelemmel)  rendelkező pályázó szerzi meg a bérleti jogot.

f.) a pályázati összegen felül  a bérbeadás feltételeként  3 havi lakbérnek  megfelelő összeg megfizetését köti ki a bérbeadó  óvadékként .

A bérleti díj pályázat kiírásakor érvényben lévő mértéke a Petőfi S. utcán 680, - Ft/hó/m 2  

Ezek  alapján  a  35  m 2 - es  lakáshoz  szükséges  minimumjövedelem  nettó  119.000, - Ft/hó,  egyhavi  bérleti  díj  összege  23.800, - Ft,  az  egyösszegű  befizetés  minimum  571.200  Ft,  maximum 1.428.000, - Ft. A 3 havi lakbérnek megfelelő óvadék összege: 71.400. - Ft.

A  pályázat  elbírálásánál  előnyt  jelent,  ha  a  pályázó  vállalja  a  lakás  saját  költségen  való  felújítását. 

A beérkezett pályázatok alapján  a  KIK - FOR  Kft . 2016. júniusában dönt a nyertes pályázók  személyéről . A pályázók a döntésről írásban értesítést kapnak. 

A  pályázattal  összefüggően  további  felvilágosítást  a  KIK - FOR   Kft   Ingatla nkezelési  Részlegénél  lehet kérni a  Kecskemét,  Csányi J. krt. 14. I/117 . számú helyiségében, illetve az  alábbi telefonszámon: 76/ 487 - 522 .

A pályázat ideje alatt lehetőség van a pályáztatott lakások megtekintésére, mely igényt a KIK - FOR Kft - nél  (76/487 - 522 ) kell jelezni. 

Forás és bővebb infó: Kikfor

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére