Jelenlegi hely

Fodrászt keresünk Kecskeméten! Segíts nekünk!

Suta mamis cikkünk egész lavinát indított el; hozzászólások, levelek jöttek hozzánk, hogy csináljunk egy „hajfonoda tanodát” ahol meg tudnánk tanulni, hogy hogyan is fogunk kis hercegnőinkből királynőket varázsolni.

Jöttek az ötletek, miután nagyon sok anyuka tudott azonosulni kolléganőm írásával (Sajnálom kislányom, nekem ez nem megy).

Mint ahogy megírta, hiába nézi a videókat, blogos leírásokat, az ő remekműve sosem lesz olyan, mint, amit a képek bemutattak. Teszem hozzá, kezet foghatok vele én is, bár nagyon sokat fejlődött a technikám az utóbbi időben. Mivel ovis néptáncra jár a kislányom, így volt alkalmam ellesni a többiektől a technikát, de a parkettafonáson kívül más még sem megy.

Vannak kislányok, akiknek mindig tökéletes fonással készül a hajuk, a tökéletlenül fonni tudó anyák meg csak sóhajtozva nézik őket.

És itt idézném kolléganőm írását: „Pontosan emlékszem a napra, amikor másodikban elhatároztam, márpedig nekem is hosszú haj kell. Lehetőleg azonnal. És lehetőleg rögvest valami szuper fonattal együtt. Ültem a padban a bilifrizurámban és arra gondoltam, engem anyám alaposan átvert.”

És, hogy a mi lányaink ne írják majd ezt egy szuper bolgban, ezért tegyünk ellene, tanuljunk meg mi, szuper hajfonatokat készíteni!

Forras: pinterest

EZÉRT KERESÜNK OLYAN FODRÁSZT KECSKEMÉTEN, AKI ÉRT A HAJFONÁSHOZ, NEM BÁLI HAJKÖLTEMÉNYRE GONDOLOK, HANEM EGYSZERŰ, DE SZÉP MINDENNAPI VISELETRE, LÁNYOKNAK.

Akár lehet kezdő fodrász is, de egy ügyes anyuka is, aki egy csajos délután szervezésében, megtanítana nekünk fonási technikákat, tippeket arra, hogy lehet a hosszú, időnként rakoncátlan fürtökből meseszép frizurát készíteni!

Nagy öröm lányos anyának lenni, viszont sokan szorulunk segítségre frizurájuk elkészítésében. Segíts nekünk, hogy találjunk Kecskeméten egy kedves fodrászt, szólj, ismerőseidnek, oszd meg a cikkünket, hogy meg tudjuk valósítani kislányaink álmát!

Jelentkezni a kecskemetimami@gmail.com email címen, Facebook oldalunkon  vagy a 0670 450 3236 – os telefonszámon tudtok.

Ha pedig Édesanya vagy és érdekel a lehetőség jelezheted itt nekünk, és ha összejön a nagy csajos délután, értesítünk az időpontjáról, így nem maradsz le róla. NEM AKAROK LEMARADNI, HOGY TUDOK JELENTKEZNI?

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére