Jelenlegi hely

Várandósság, szülés, gyermeknevelés, nagy dolog készül Kecskeméten!

Várandósság – szülés – gyermeknevelés és minden, ami ehhez kapcsolódik, erről szól a Születésünnep. 2017-ben is május első vasárnapjával, anyák napjával kezdődik a Születésünnep, ahol több mint egy héten keresztül ingyenes és sokszínű programsorozattal várjuk a kecskeméti családokat.

3 éve álmodta meg Patik Réka a Születésünnepet. Maga köré gyűjtötte a támogató szakembereket, akik maguk is édesanyák és együtt közösen próbálták a város anyukáinak és leendő anyukáinak megmutatni, hogy milyen sok értékes és érdekes foglalkozás működik Kecskeméten.

Fő céluk a nyugodt várandósság, a pozitív szülés és az önfeledt gyermeknevelés támogatása. A szakmai gárda szinte minden területet képvisel, így van pedagógus, angol baba-mama foglalkozás vezető, TSMT terapeuta, dúla, szülésfelkészítő, babamasszázs oktató, mentálhigiénés szakember, shiatsu gyógyász, szülésznő, intimtorna tréner, tanácsadó szakpszichológus, fogyókúrás terapeuta, szoptatási tanácsadó, védőnő, kismama jóga oktató és még sorolhatnánk, mert nem csak ekkora a teljes csapat.

„Szeretnénk, ha minél több helyre eljutna a Születésünnep híre és sok érdeklődőt köszönthetnénk az ingyenes programokon május 7. és május 16. között. Ösztönzésül az idén - támogatóinknak köszönhetően – a résztvevők között ajándékot is sorsolunk, csak néhány példa a teljesség igénye nélkül: Csák-Hajas Bori Fotó minifotózás, Mamazoo babatakaró, Pilooshoe puhatalpú kiscipő, Malom Mozi mozijegyek, Varga Nóri japán manikür, pedikür, Hello Baby újság előfizetés, Horváth Zita kézműves ékszer, Libri Mesebolt mesekönyvek, Betti Delikátesz ajándékcsomag.”

A részletes program megtalálható lesz a Születésünnep facebook oldalán és weboldalán is, illetve az orvosi rendelőkben, közösségi helyeken kihelyezett plakátokon is.

Szeretettel várunk mindenkit!

A Születésünnep Csapata

www.szuletesunnep.hu

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Ugrás az oldal tetejére