Jelenlegi hely

"Hírös kecskemétiek" pódiumbeszélgetés Dr. Kelemen Edittel

Kelemen Edit doktornő csodálatos életútját sokan ismerjük, most személyesen is találkozhattok vele  kedden a Hírös Város Turisztikai Központban.

Szeretettel várunk mindenkit a „Hírös kecskemétiek” című sorozatunk következő előadására március 28-án 18 órakor. Ezúttal három neves kecskeméti vendéggel beszélget Kriskó János a Hírös Város Turisztikai Központban, a régi Városi Mozi épületében. A részvétel ingyenes!

Meghívott vendégeink:
Dr. Kelemen Edit, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gyermekosztály – Perinatális Intenzív Centrum – főorvosa, Richter Aranyanyu Díj – Orvosnő kategória (2012), Astellas-díj (2014) - Az év orvosa pályázat: Astellas-közönségdíj (2013) díjazottja
Palotás József, az M. Bodon Pál Zeneiskola nyugalmazott igazgatója, a Kecskeméti Szimfónikus Zenekar és az M. Bodon Pál Zenekar koncertmestere, Kodály Díj (2002), Bács-Kiskun Megyei Prima Díj (2012), díjazottja, Magyar Arany Érdemkereszt (2014) kitüntetettje
Orth Péter színművész, Latabár-díj (2010), Príma Junior Díj (2014), – ESTeM- díj (Legjobb színész: Liliom) (2015) díjazottja.


További információ:www.hiroskozpont.hu
A pódiumbeszélgetés ingyenes, részvételi szándékát, kérjük jelezze az alábbi lehetőségek egyikén: info@hiroskozpont.hu, 76/501-170/103 melléken vagy személyesen a Hírös Város Turisztikai Központban (Kecskemét, Rákóczi u. 15.). 10.00 – 14.00-ig. Regisztrálni az előadás előtt a helyszínen is lehet. A beszélgetést a KTV rögzíti, és főműsoridőben sugározza.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére