Jelenlegi hely

Fogjunk össze, gyűjtsünk plüssállatot rászoruló gyerekek táboroztatására

A napokban újabb plüssállat gyűjtő akció vette kezdetét Kecskeméten, szívesen segítek bárkinek, ha tudok. Úgy gondolom, hogy sokszor egy apró gesztus, vagy egy mosoly, egy ölelés többet ér, mint a pénz. De most se nem pénz, se nem ölelés nem kell, egyszerűen csak a megunt plüsseiteket kérik, amiket már nem használnak a gyerekeitek. Sokszor nem tudjuk hová tenni, kinek elajándékozni, most végre egy jó célt szolgálhatnak!

Vasárnap a virágültetésre elhozhatod a megunt és felajánlott plüsseidet és a szervezőknek ott le is adhatod! Ha szeretnél segíteni: május 7-én, 9:30-11 óráig tudod leadni a Református Általános Iskola (Szabadság tér 7.) előtti területen nálunk.

A Rotaract Kecskemét Klub a Rotary Kecskemét Egyesület égisze alatt álló, fiatalok alkotta klub. Tagjai olyan fiatalok, akik szabadidejükben adománygyűjtő munkát végeznek és rászoruló diákokat, családokat támogatnak. Legújabb projektük a  "Plüssök Tábora" elnevezést kapta.

"A projekt keretében szeretnénk plüss játékokat  gyűjteni a kecskeméti iskolák diákjaiktól, munkatársaitól, és azoktól a gyerekektől, akik szívesen felajánlanák a már megunt plüssállataikat."

Ezeket a Gyereknapon, Kecskemét főterén adományért eladják majd, hogy a befolyt összegből rászoruló gyerekek nyári táborozását tudják finanszírozni.

Kecskeméti és környékbeli iskolákba kihelyeztek egy plakátot a gyűjtésről, és egy gyűjtésre alkalmas zsákot is, melybe a gyermekek elhelyezhetik adományaikat. Arra kérték az iskolák igazgatóit, hogy segítsék munkájukat azzal, hogy egy jól látható helyre kirakják iskolájukban a plakátot, és szóban, iskolarádióban tájékoztatják a diákokat a Plüss gyűjtésről.

"Mi elmegyünk az összegyűlt plüss játékokért az iskolákba május 2. felében. A plüssöket május 28-án, a Kecskemét Főterén szervezett nagyszabású Gyermeknapi program keretében adományért eladjuk, valamint elárverezzük. A befolyt adományt arra érdemes, rászoruló, általános iskolás diákok táborozására fordítjuk.

Segítő együttműködését előre is köszönöm!

Várjuk szeretettel mindenkit május 28-án, vasárnap rendezvényünkre, ahol kézműves foglalkozások, maci tánc és más programok várják majd látogatóinkat!"

Kovács Margit
elnök
Rotaract Kecskemét Klub
20/5510-555

Kérlek benneteket, aki tud segíteni az gyűjtse össze a már nem használt plüsseit és juttassa el a leadó helyekre vagy írjon nekünk, ha a saját iskolájában nincs gyűjtőpont!

Oszd meg a cikket, hogy minél több plüss összegyűljön!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére