Jelenlegi hely

Cirókáék készülnek az iskolába - bábok költöznek a Malom Központba

Augusztus 29-én nyílik meg a Ciróka Bábszínház kiállítása a Malom Központ második emeletén az egész család nagy örömére.


A tárlat szeptember 17-ig tart, mely keretein belül megismerkedhetünk Cirókáék életével. Megnézhetjük, hogy ők hogy élvezik ki a nyár utolsó napjait, de ezzel párhuzamosan annak is részesei lehetünk, hogy hogyan készülnek az iskolába és miket szoktak felírni a bevásárlólistájukra. Szóval ez egy egészen különleges program lehet mindannyiunknak!

“Nagyon örülünk, hogy az egész családnak színes és izgalmas programokat tudunk kínálni a Malom Központban. Megint valami új született, és reméljük, hogy az elkövetkezendő hetekben sokan ellátogatnak majd az második emeleti kiállításra.”- mondta Kissné Mándity Dóra a Malom Központ marketing és event menedzsere.

Úgy tudjuk, hogy szeptember 9-én, a farmervásár napján 10 és 18 óra között 15 "cirókás" meg szeretne szökni a kiállításról! Ha ez tényleg megtörténne, akkor majd a gyerekek feladata lesz az, hogy megkeressék őket a Malom Központban. Az információért cserébe pedig kedvezményes áron juthatnak be a bábszínház egy tetszőleges előadására!

A kiállítás megtekinthető: keddtől vasárnapig 15-18 óráig, a belépés pedig ingyenes!

Mindenkit szeretettel várnak!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A Vágatlan május elnevezésű, még 2019-ben Angliából indult nemzetközi kezdeményezés célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Ugrás az oldal tetejére