Jelenlegi hely

Díszítsük fel Kecskemét Tojásfáját közösen -óvodai, iskolai csoportokat várnak

A Hírös Város Turisztikai Központ, a Kecskeméti Katona József Színház, és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében idén is megrendezésre kerül 2018. március 31-én a Húsvétoló a régi Városi Mozinál című rendezvény.

Kecskemét város fennállásának 650. évfordulója alkalmából célul tűzték ki a szervezők, hogy a rendezvény ideje alatt 650 db tojás kerüljön Kecskemét város tojásfájára, éppen annyi, ahány éves Kecskemét városa, amely arra a fontos eseményre hívja fel a figyelmet, hogy kerek évfordulót ünnepel a város.

Ez alkalomból várják olyan alkotó kedvű óvodás csoportok/ iskolai osztályok jelentkezését, akik szívesen részt vennének ebben a játékban. Hétfőtől (március 26.) leadható a hímes tojás a Hirös Város Turisztikai központban nyitvatartási időben - Rákóczi utca 15 ( régi Városi Mozi).

Nyeremények:

I. helyezett iskolai osztály részére: A Kecskeméti Sportiskola (KESI) jóvoltából Jégpálya használat díjmentesen egyszeri alkalommal, felhasználható: 2018. április 15-ig,

I. helyezett óvodai csoport részére: Kecskeméti Vadaspark belépők és még sok más értékes nyeremény.

A játékban való részvétel feltétele, hogy hímes tojást helyeznek a tojásfára és regisztrálják azt. Örülnénk, ha minél több, saját készítésű hímes tojást hoznának, hogy még különlegesebb legyen a tojásfánk, de nem muszáj, hogy saját alkotás legyen, bármilyen függelékkel ellátott tojás megfelel: kifújt tojás, műanyagtojás, papír tojás, hungarocell tojás stb. Azon iskolai osztály/ óvodai csoport, aki a legtöbb regisztrált tojást helyezi fel  a város tojásfájára, az nyeri el az első díjat. A játék 2018. március 31-én 10 órától – 17 óráig tart. A nyertes iskolai osztály/ óvodai csoport osztályfőnökét/ óvónőjét telefonon értesítjük. A nyertes osztálynak/ óvodai csoportnak hozzá kell járulnia, hogy a nyeremény átadásáról készült cikket hírportáljainkon közzétesszük.

A rendezvény ideje alatt a gyermekek egyéb játékos feladatokban vehetnek rész, melyek során pecsétek gyűjtésére van lehetőség. Öt pecsét megszerzése után csokitojást vagy csokinyuszit kapnak ajándékba, amelyeket a Hírös Város Turisztikai Központban lehet átvenni. A tojásfa-díszítéshez hozott tojásokért is jár egy pecsét!

Örülnénk, ha minél több osztály, csoport csatlakozna és tenne tojásokat a fára.
Mindenkit szeretettel várunk a Húsvétoló rendezvényen 2018. március 31-én,  Kecskeméten a Rodostó térre (Hírös Város Turisztikai Központ parkolója)!

Bővebb infó ITT

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Anyai küldetések – te melyik film műfajába illessz be?

Egy kisgyermekes anya napja egy akciófilmbe illő kihívások sorozata: reggeltől estig pelenkacsaták, katasztrófaelhárító műveletek, békítő bírák testületi ülései és mentőexpedíciók sokasága a játszótéren. Sok sírással, bizonytalansággal, puszival és öleléssel.
Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Ugrás az oldal tetejére