Jelenlegi hely

Ilyen csodálatos Kecskeméten anyának és gyermeknek lenni! Válasszatok és szavazzatok a kedvencetekre!

2018. május 6-16 között kerül megrendezésre idén is az egyik kedvenc programom a Születésünnep programsorozat, hiszen a várandóság és a gyermeknevelés az egyik legcsodálatosabb és néha bizony legnehezebb feladata egy anyának. A lelkes szervezők szeretnék a város minél több pontján megjelenő klubot, foglalkozást, intézményt, szolgáltatást bemutatni, szeretnének közösen megjelenni, megmutatni, hogy milyen csodálatos az anyaság és segítséget nyújtani mindenkinek.

A Születésünnep szervezői 0. „állomásként” egy rajzpályázatot hirdettek két kategóriában: Mit jelent anyának lenni? Miért jó gyereknek lenni? - rajzpályázat gyerekeknek és felnőtteknek is szólt idén. Nagyon sok pályázat érkezett be és nem csak a gyermekkategóriában, de a felnőttek is lenyűgöző alkotásokat készítettek.

A rajzpályázat kiállítása már megtekinthető a Malom Központ  III. emeletén a Libri Meseboltban. A kiállítás megtekinthető: 2018. május 5-ig.

Természetesen a pályaművek beküldői értékes nyereményekben is részesülhetnek, viszont ehhez a Ti segítségetekre van szükségük, hiszen a Születésünnep Facebook oldalán gyűjtött lájkok is fognak dönteni! Szavazz te is a kedvencedre, ugyanis a legtöbb kedvelést kapott pályamű lesz a Közönség kedvence kategória győztese!

Szavazásra fel! A pályaműveket itt találjátok:

Születésünnep Rajzpályázat - felnőttek 2018

Születésünnep Rajzpályázat - gyerekek 2018

Május 5-én, 16 órakor minden Pályázót szeretettel várnak a Libri Meseboltba, hogy kiderüljön kik lesznek
- a Zsűri által kiválasztott 1-3 helyezett
- a Születésünnep kedvence
- Kecskemét Város kedvence - Szemereyné Pataki Klaudia Polgármester asszony választja
- a Libri Vásárlók kedvence kategóriák győztesei.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére