Jelenlegi hely

„Jótettekkel egy jobb világért” indult a Kecsap a dm pályázatán - csak 1 kattintás! Hajrá Kecsap!!

Az idén 25 éves jubileumát ünneplő dm harmadik alkalommal hirdeti meg Együtt egymásért  – Jótettekkel egy jobb világért című pályázatát. És most a KECSAP is beszáll a versenybe, a tét nem kicsi 500.000 Ft, amit bizony mindenki tud, hogy az egyik legjobb helyre kerülne. Az esély most nagy, hiszen 25 szervezetet támogat a dm, de rajtunk áll, hogy ki lesz az a 25!

Mi kiemelten támogatjuk a munkájukat, hiszen az amit és ahogy csinálnak, mindenki előtt példaként áll, egyszerű védőnők, anyák, akik munkahely és  család mellett próbálják szebbé tenni a világot! Hisszük, hogy a Kecsaposok munkájukkal, törekvéseikkel óriási hatást és változást tudnak hozni a kecskeméti családok életében. Hajrá Kecsap!!

Szavazni június 4- 16.-ig lehet a pályázatok sarkában levő csillag ikonra kattintva. A szavazás időtartama alatt egy projektre egy szavazat adható le egy IP címről! Nem kell regisztrálni, megosztani semmit, egyszerűen csak 1 kattintás!

Már nincs más dolgotok, csak kattintsatok ide!

Na és mivel pályáznak?

„Az alapítvány által felkarolt hátrányos helyzetű családjainkat 3 témakörben tudnánk támogatni. Egyrészt pénzügyi tudatosságra, a pénzzel való bánásmód alapvetéseire szeretnénk megtanítani őket. Másrészt önismereti, pozitív jövőteremtő tréningek révén, személyes énhatékonyságukra, párkapcsolati problémáikra találnak megoldásai stratégiákat.

Harmadrészben hygéniai - szépítészeti tréning keretén belül, férfiaknak testkarbantartási, test és hajápolási, nőknek szépség és sminktanácsadással segítünk önmaguk elfogadására, testük és lelkük összehangolására és belső fejlődésüket a változások előmozdítása érdekében hatékonyabbá tenni. Profi szakembereket bevonva használható, valós tudást, pénzügyi és életvezetési tanácsadást biztosítunk a tréningjeink segítségével.”

Ha szerinted is jó helyre kerülne a nyeremény, oszd meg, hogy mások is segíthessék őket!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére