Jelenlegi hely

Csillámok, tüllszoknyák és tündérporok- igazi anya-lánya csajos napot rendeztünk a Kecskemétimamival

Szombaton egy igazán csajos napot tartottunk, lányos anyukának például ezért is szuper lenni – persze pont úgy, mint a fiúsnak, csak itt más eszközökkel játszhatunk…Makai Mariann írása.

Csillámok, tüllszoknyák és tündérporok, igazi anya-lánya csajos napot rendeztünk a Kecskemétimamival.

Az én 8 éves kislányom, nem éppen egy habos-babos hercegnő típus, de ha a barátnőivel egyedül marad, abból szárazon nem marad semmi, abban a pillanatban előkerülnek anya sminkes cuccai, és indul a nagy átváltoztató szalon. Persze a végeredmény legtöbbször vicces, de ebből jött ez a remek kezdeményezés, miért ne lehetne ezt igaziból eljátszani?

Ezért szerveztünk a Kecskemétimamival egy igazán csajos napot! A helyszín a lehető legjobb választás volt, a kecskeméti fodrász és kozmetikus képző iskolában, ami a kislányoknak szemet gyönyörködtető volt, exkluzív és tele szuper csajos dolgokkal, amik őket érdeklik. Nem mellesleg egy egész csapat várt minket, Vida Eszter és Orsi az iskola vezetői mellett, még profi sminkesek is rendelkezésre álltak a bűbájos kislányoknak. Szuper hajak, csillogó körömlakkok, pazar sminkek, szuper fotók és csillámtetoválás készült mindenkinek.

Az alap felállás természetesen, csak egy kis halvány körömlakk, szájfény és max egy kis pirosító volt, de hiába minden észérv a "nagylányok" a vörös rúzst, hozzá a piros körömlakkot és a merészebbnél merészebb szemhéjpúdereket követelték. Persze a ruhákban sem adták alább az igényeket, volt, aki négyszer, ötször is átöltözött és a program végére, mi anyukák is csak kapkodtuk a levegőt, hogy milyen nagyon otthon érzik a terepen magukat.

Persze amikor kislányunk születik, hirtelen megnő a kedvünk arra, hogy mindenféle csajos ruhát adjunk rá, amiket mi amúgy sohasem vennénk fel, de rajta nagyon cukin mutatna. Na mi most Mártival megmutattuk, hogy milyen is tütü szoknyába és tiarába bújni, nem éppen hercegnő korban. Bevallom, ha még félve is léptem ki a nagyközönség elé, szuperül éreztem magam benne, a kislányom arcán a büszkeség, a többiek arcán a mosoly, nyugtázta, hogy jól döntöttünk, amikor bevállaltuk ezt is a cél érdekében!

Szuper nap volt, hihetetlenül klassz kis csajokkal és anyukájukkal, nagyon köszönjük mindenkinek! Azt szerettük volna, ha ennek a napnak az emléke valami olyan, amit mindig örömmel idéznek majd fel a lányok és az anyukájuk, persze az már más kérdés, hogy otthon az apukák mit szólhattak...

Fotók Kecskemétimami és Lendér-Ribár Andrea fotós készítette:

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 

Szeretettel: Makai Marianna és Atkári Márti

 

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére