Jelenlegi hely

Kikerült az első "Enni adok" ételdoboz Kecskemétre is! Gyerünk, töltsük meg közösen!

Fantasztikus ötlet ért el hozzánk megint, az "Enni adok" utcai doboz, amivel már te is segíthetsz Kecskeméten. 

A Re-Formáló Egyesület hozta el hozzánk, melynek célja az, hogy minél több doboz kerüljön ki országszerte, minél többen csatlakozzanak önkéntesként az akciókhoz, és minél többen adományozzanak élelmiszert azok számára, akik erre rászorulnak. Nagyon szeretem az jellegű kezdeményezéseket, azt hiszem ezek az "apró dolgok"  által megtanulunk egyre jobbnak lenni, és példát mutathatunk gyerekeinknek is, hogy talán egy jobb, és empatikusabb felnőtt váljon majd belőlük!

Kecskeméten a Nyíri utca 15. szám alatt találjátok meg az "Enni adok" ételdobozt!

Kedves kecskemétiek! Egy kis összefoglalással világmegváltó dolgokat hozhatunk létre, szeressétek, támogassátok, töltsétek meg minden finomsággal! ❤

Az 'Enni adok' dobozokból bárki vehet, aki éhezik.

Hogyan működik?

Az Enni adok ételdobozba bárki betehet tartós élelmiszert, pékárut, zöldséget, gyümölcsöt, házi lekvárokat, befőtteket... stb. A rászorulók pedig személyenként naponta 3 darabot kivehetnek belőle! Ez a doboz nem a hajléktalanoknak szól csak, sok kisnyugdíjas, nehéz helyzetben lévő ember, sok gyermekes család is fogja remélem merni használni és megtölteni a pocakokat...

Mit tehetsz az ételdobozba?

Házi befőtt, lekvár, sütemény, pogácsa, édesség, forrótea (pl.alufóliába betekerve télen), rostos üdítők, zöldség, gyümölcs, szendvics, pékáru, tartósélelmiszer és házi készítésű főtt ételek (ezek nagyon fontosak, sokaknak sajnos hetekig nem jut egy finom, meleg étel), de ezeket dátumozd fel!!

Ne tegyél bele:

ruhaneműt, gyógyszert, alkoholt

Segítsünk együtt, mert segíteni jó! Neked egy pici odafigyelés, másnak egy étkezés! Oszd meg a cikket, hogy minél többen tudjanak róla!!

Re-Formáló Facebook oldala

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

A humor és a nevetés nemcsak jól esik, de egészséges is!

Május első vasárnapja Anyák napja mellett a nevetés világnapja is. Egy szívből jövő nevetés jót tesz az egész testnek és léleknek. Nem csupán a stresszt csökkenti vagy az immunrendszert erősíti, hanem segít megelőzni a depressziót és javítja az önértékelést is.
Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Munkások vagy a munka ünnepe? Mióta ünnepeljük május 1-ét Magyarországon?

Itthon május elsejéről először 1890-ben emlékeztek meg, az első felvonulást a Városligetben tartották. De miért május 1-én ünneplünk?
Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Május első vasárnapja: a nevetés világnapja is

Tudtad, hogy május első vasárnapja a nevetés világnapja is? És azt, hogy először 1998-ban Indiában egy úgynevezett nevető klubban tartották meg?
Ugrás az oldal tetejére