Jelenlegi hely

Lenyűgöző előadással jön Kecskemétre a Richter Flórián Cirkusz! Kedvezményes jegyeket is rendelhettek!

Lélegzetelállító produkciókkal jön Kecskemétre (az Auchan parkolónál) szeptember 4-8ig a Richter Flórián Cirkusz! A 2019-es turné is igazi világsztárokkal kápráztatja el a nagyérdemű közönséget!

A SHOWTIME című előadás igazi szórakozás az egész család számára. Rengeteg új produkcióval, páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. Műsorunkat színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai. A 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát.

Előadásukban látható lesz többek között:

  • Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby.
  • Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére.
  • Elastic-fantastic Ukrajnából a levegő királyai.
  • Egzotikus állatok kavalkádja! Szandra az indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon bemutatja Richter Kevin.
  • Ceasar Pindo a szenzációs gumiember Chiléből. Aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!
  • Olaszországból Mr. Costa a nevettetés nagy mestere , kicsik és nagyok kedvence, akinél humora,mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat.
  • Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt.

 

 

 

 

Társulatuk kedvezményes jegyárakat biztosít a KÉK SZEKTORBA a Kecskemétimami olvasók számára, amit a családok és hozzátartozói is igényelhetnek!

2019. szeptember 4-8. Auchan parkoló

KEDVEZMÉNY

  • szerda-csütörtök 18 órás előadás: 2000 Ft/fő
  • péntek 18 órás, szombat 15 és 18 órás előadás: 2250 Ft/fő
  • vasárnap 11 órás előadás: 2000 Ft/fő
  • vasárnap 15 órás előadás: 2250 Ft/fő
  • Csoportos kedvezmény 2000 Ft/fő (a csoportjegyeket minimum 20 jegy vásárlása esetén van lehetőség igényelni, bármelyik előadásra.) Nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

A kedvezmény igénylése

• kérjük jegyigényed emailben küldd el számukra a lenti levelezési címre (brezovszki.valeria@richterfloriancirkusz.hu)!

• 24 órán belül emailben küldik a regisztrációt (voucher), amit kinyomtatva kell átadni a jegypénztáros kollégának. Amennyiben visszaigazoló email nem érkezik meg, kérlek, keresd telefonon 15.00 óra után Valériát (telszám a cikk végén)!

• 2 éves kor alatt ingyenes a belépés!

Fontos: levelében hivatkozzatok az IMAMI-ra, jelezd  az előadás dátumát, kezdési időpontját és az igényelt jegyek darabszámát! Ennek hiányában a kedvezményes jegyek regisztrációját nem tudják biztosítani.

A kedvezményes belépőjegyek pénztári nyitva tartás alatt elővételben is megvásárolhatók, de legkésőbb előadás kezdése előtt 40 perccel korábban.

Jegypénztárukban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Az előadás 2 és fél óra hosszú, 20 perces szünettel.

További kérdés esetén keressen bizalommal, készséggel segítek.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kedvezményes jegyrendelés:

 

INGYENES ÁLLATKERT!

Richter Flórián Cirkusz ingyenes egész napos állatkertje Kecskeméten, az Auchan melett. Látogassátok meg állatkertünket, ahol találkozhattok tevékkel, zebrákkal, fríz és arab telivér lovakkal, Teddyvel és Skoobyval a 300 kg Dél-Amerika fókákkal akik a hatalmas medencéjükbe élvezik a nyarat. És természetesen Magyarország legismertebb elefánt hölgyével SZANDRÁVAL is találkozhattok!!!

Mindenkit szeretettel várunk szeptember 2 -8 -ig Kecskeméten az Auchan melett, ingyenes állatkertünkbe!!
NE HAGYD KI!!! :)

INGYENES ÁLLATKERT Keddtől, minden nap 10:00 - 18:00 -ig
ÁLLATOK ETETÉSE, SIMOGATÁSA TILOS!!!!

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére