Jelenlegi hely

Dél-Amerika varázslatos tájain – Élménybeszámoló és dobolás (Peru, Bolívia, Ecuador, Colombia)

Időpont: 2020. július 26., vasárnap, 15:00–18:00
Helyszín: Eyva Ház, Kecskemét Hoffmann J. u. 10.

Dél-Amerika varázslatos tájain – Élménybeszámoló és dobolás
(Peru, Bolívia, Ecuador, Colombia)

Mindig is vágytál eljutni Peruba, de még nem volt rá lehetőséged, és szeretnél egy kicsit tájékozódni, mielőtt Te is utaznál? Szeretnéd átélni, milyen érzés a Macchu Picchu-n ülni, ahol kitárul előtted a végtelen tér? Mit gondolsz, miben mások az ottani hegyek, erdők, helyszellemek, és emberek, mint az itthoniak? Szeretnéd tudni, milyen sétálni az Egyenlítőn, és mit adhat számodra ez a „vonal”? Kíváncsi vagy a helyre, ahol a világon a legtöbb az egy főre eső sámánok száma? Szeretnéd tudni milyen az esőerdők világa, milyen ott az élet? Hallottál már a mesternövényekről, tudod, hogy miben mások, mint a gyógynövények, vagy az erőnövények? Tudod, hogy miért lehetsz hálás, hogy Európában élhetsz, ugyanakkor, mi lehet Dél-Amerika ajándéka számunkra?

A vetítéssel egybekötött élménybeszámoló során négy országba látogatunk el közösen. Betekintést nyerhetsz ebbe az izgalmas, és egyben vad világba, ahol az élet minden pillanatban felértékelődik, a halál lehetséges közelségének tükrében.

Szeretettel várlak, ha van kedved egy kis kalandozáshoz!
A vetítést követően dobolunk, és éneklünk is együtt!

Hálásan köszönöm, ha barátaiddal is megosztod ezt a lehetőséget.

Részvétel: adomány (ajánlott összege 3.000 Ft / 3 óra, ha gondot okoz, akkor annyi, amennyit jó szívvel adni tudsz). A felajánlásokból fedezem a hely, és az utazás költségeit. Köszönöm, hogy támogatod munkásságomat!

A részvételhez írásban, az oserokore@gmail.com e-mail címen szükséges előre bejelentkezni!

Szeretettel várlak!

További információk:
Kiss Gabriella Arikán
Telefon: 06 70 314 9570
Mail: oserokore@gmail.com
Fb: Az Őserő Köre

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére