Jelenlegi hely

Új adománybolt nyílt Kecskeméten - akár vásárolsz, akár adományozol, mindenképp jótevője leszel a kecskeméti egyszülős családoknak

Még csak 3 napja nyitott meg, de máris nagyon népszerű a város legújabb adományboltja a Március 15.-ei utcán, amely sokak számára segítséget jelenthet.

Az adománybolt egy helyi szervezetet, a Golovics Mónika által vezetett Kecskeméti Egyedülálló Szülők Klubját támogatja, hiszen tudjuk milyen nehéz két szülőnek is talpon maradni hónapról hónapra, nem hogy egyedül nevelni egy, vagy akár több kis csöppséget is.

Szóval, aki akár vásárol, akár adományoz, az mindenképp jótevője lesz a kecskeméti egyszülős családoknak.

Az üzletbe be lehet vinni a használt, de még jó állapotú dolgainkat, akár ruházatot, lábbeliket (évszaknak megfelelően), háztartási- és műszaki cikkeket, könyveket, újságokat, játékokat, iskolaszereket, minden olyan dolgot, ami nekünk már nem feltétlenül kell, viszont másnak örömet okozhat.

A használati tárgyak jótékony célú felajánlása nemcsak az egyszülős családokat segíti, hanem azokat a szegényebb sorsú családokat, nagymamákat, nagypapákat is, akik kevés pénzből tudnak gazdálkodni. A rendkívül alacsony árakkal az egyébként rászoruló vásárló számára is nagy segítséget nyújt ez a kezdeményezés. Ez mellett pedig az adományboltokban igazi kincsekre is lelhetünk, szóval mindenképp érdemes mindenkinek ellátogatnia.

Az üzletet Kecskemét, Március 15.utca 1/e címen találjátok.

Nyitva tartás: Keddtől péntekig 14-18.-ig Szombat 8-12.-ig Hétfő -Vasárnap pedig zárva.

Ha pedig szeretnél virtuálisan is kicsit szétnézni a boltban, akkor keresd őket a Facebook oldalukon.

Makai Marianna - Kecskemétimami

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére