Jelenlegi hely

Megnyitott a vegán és allergénmentes Arany Szalon Kecskeméten - egy hely, ahol kezeink és lábaink a legjobb törődést kapják "természetesen"

Megint egy különlegességet hoztam nektek, nemrégen nyitott meg Kecskemét csendes, kertvárosi részén a természetességre törekvő Arany Szalon, ahol vegán és allergénmentes géllakk és pedikűr várja az érdeklődő vendégeket.

Judit 3 gyermekes édesanyaként fontosnak tartja a természetességet, és allergénmentes anyagok használatát, nem is véletlenül, hiszen a családban is küszködnek az allergiával. Nem csak az étkezés terén fontos neki, hanem a munkájában is. Ezért hozta létre a szalonját, ahol azokat a nőket is várja, akik eddig idegenkedtek a géllakktól, esetleg már súlyos bőrtünetet váltott ki náluk, vagy csupán szeretnék ezt megelőzni. Ezen kívül igénybe vehető vegán termékek ápoló hatásával pedikűr kezelés, amire gyakrabban van szüksége a lábunknak, mint azt gondolnánk.

Mindannyian tudjuk, hogy sokan hordunk - főleg fiatal korban - a lábunkat sanyargató cipőket, ami egyre korábban jelentkező láb deformitásokhoz vezet, következményként fájdalmas tyúkszemet, köröm problémát, vagy bőrkeményedést tapasztalhatunk, amiket időben kell kezelni.

Elmondható tehát, hogy a kezek és lábak ápoltsága nem csak esztétikailag fontos. Judit tevékenysége során az állandó fejlődést és a természetességet tartja szem előtt, szolgáltatásai során a maximális higiénia és a fertőtlenítés elengedhetetlen számára.

Nem csak szimplán szolgáltatást nyújt, hiszen minden esetben diagnosztizálás előzi meg a kezelést, legvégül pedig otthoni ápolási tanácsadással látja el a vendégeit. Fő szolgáltatások a kéz- és lábápolás, illetve az allergénmentes, vegán termékekkel történő géllakkozás, ami kíméli a körmöket. Hamarosan a körömszabályozás is elérhető lesz a szalonban, ami egy új forradalmi módszer, gyors, és hatékony megoldást nyújt a gyulladt, benőtt és befelé forduló körmökre!

„Vendégeim - elmondásuk szerint - az alaposságom és a maximalizmusom miatt választanak engem.”

Ha eddig csak olyan pedikűrben volt részed, ami áztatásból és reszelésből állt, akkor próbáld ki, és tapasztald meg a jól bevált hagyományos technikákkal együtt alkalmazva a közelmúltban bevezetésre került csiszolósapkák és csiszolókorongok által elért repedésmentes talpakat és a szivacsos buffer korongok után érezhető csoda puha bőrt.

„Saját körmeim állapota döbbentett rá arra, hogy a szépség nem elég, fontos a természetesség is. Hosszas próbálgatás után találtam meg "az én termékeimet", mert a legfontosabb, hogy "a vendég körme minden folyamat során ép és egészséges marad". Sem előkészítéskor, sem eltávolításkor nincs szükség a természetes körömlemez bolyhozására, reszelésére, így az nem fog elvékonyodni.”

Éppen ezért, ha csak egyetlen alkalommal szeretne valaki szép körmöket, akkor is ezt ajánlja a szakember, mert leoldás után ugyanaz az egészséges köröm lesz látható, ami a lakkozás előtt volt és nem kell a géllakk után hónapokat várni, hogy újra megerősödjenek a körmeink.

És amit megtalálsz a szalonban:

Géllakkozáshoz:

Egy prémium minőségű,  VEGÁN ÉS ÁLLATKÍSÉRLETMENTES, lenyűgöző kristályfényű termékcsalád, ami a leggyorsabban eltávolítható géllakk a világon. Kizárólag szakemberek számára elérhető.

Fiatal nőknek, első „körmözőknek” és várandós, kisgyermekes anyukáknak kifejezett kedvenc a kíméletes és allergénmentes eljárás miatt.

Sima hagyományos, de gyors, tartós és ápoló körömlakkozás:

Sokan vannak, akik nem szeretik a tartós körmöket, de az otthoni körömlakkozás kudarcai miatt kénytelenek mellőzni a színes körmöket. Nekik ajánlja a szakember az akár 7 napig lepattogás nélkül tökéletesen tartó és 8,5 perc alatt száradó körömlakkozást.

Édesanyaként Judit sem támogatja, hogy a kislányok a mindennapi életben lakkozzák a körmeiket, de mindig van az az alkalom (esküvő, ballagás, nyaralás), amikor „elengedhetetlen”, és a szülők is megengedőbbek, ilyen esetekben bátran kérhetünk itt egy szép manikűrt körömlakkozással. Egyedisége, hogy légáteresztő keratin, E-vitamin és jojoba olaj keverékét tartalmazó ápoló összetétel kényezteti a körmöket. Használata során a körömlemezt nem kell bolyhozni, így az  egészséges és ép marad.

Esztétikai pedikűr kezelés:

körmök rövidítése, formázása, bőrkeményedés eltávolítása, rövid lábmasszázs.

SPA pedikűr:

a láb kényeztetése illatos lábfürdővel, peelinggel és pakolással, majd egy relaxáló masszázzsal, közben pedig vendég leszel egy csésze teára.

A SPA kéz- vagy lábápolás

kiegészíthető paraffinos kezeléssel is, ami abszolút kellemes és ellazító. A bőrradírozó masszázs után a paraffin hőtároló hatásának köszönhetően fokozódik a vérkeringés, így a bőrbe jutott hatóanyagok, vitaminok sokkal gyorsabban jutnak el a sejtekhez, ezáltal bőrünk öregedése is lassul. Már egy alkalom is fantasztikus, azonban

kúraszerűen érdemes igénybe venni, hogy elérjük a megfelelő puhaságot, hidratáltságot. A kezelés sorozat eredménye a szép kézfej és kellemes tapintású bőr.

“Problémás láb” pedikűrje:

alapos diagnosztizálás után egy kezelési naplóba felvezetésre kerül az elvégzett kezelés és a kezelendő elváltozás, amik a leggyakrabban a benőtt körömsarkok, sérült vagy gombás körmök, tyúkszem, sarokrepedés.

Lábprobléma, deformitás, vagy diabétesz miatt kialakult elváltozások kezelése

kézi és speciális lábpodológ eszközökkel, gépi frézerekkel, valamint empátiával és türelemmel.

A szalon kényelmes és vendégbarát, könnyen megközelíthető, ingyenesen lehet parkolni és a belvárostól mindössze 2-3 km távolságra helyezkedik el.

Elérhetőségek:

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Minden gyereknek jár a mese

Minden gyereknek jár a mese

...a lét nagy kérdéseire sokszor találhatunk válaszokat gyógyító, segítő, terápiás mesékben is. A mese tehát nagyon fontos szerepet játszik az életünkben: adjuk meg a módját a gyerekkori mesélésnek és engedjük, hogy felnőttként is elkísérjen bennünket a varázsa, ameddig csak lehet. Pszichológus szakértő gyűjti csokorba gondolatait arról, hogy miért meséljünk, mikor milyen mesére lehet szüksége a gyerekeknek, oviskortól kamaszkorig egyaránt.
Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Hogyan neveljünk magabiztosabb gyerekeket? - 10 hasznos lépés

Gyorsan változó világunkban, ahol a gyerekekre nap mint nap számos kihívás vár és könnyen elfoghatja őket a bizonytalanság érzése, az önbizalom az egyik legnagyobb ajándék, amit egy szülő adhat.
Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Kapcsoljunk ki: a feltöltődést elősegítő tippek kamaszokkal!

Itt a tavasz, vele együtt az egyre több időt is töltünk a szabadban.  Szülőként komoly kihívás, hogy a kamasz gyerkőcök is valóban élvezzék a kinti tartózkodást, és ne állandóan a mobiljukat akarják nyomogatni.
Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Aludj jól: tippek a pihentető alváshoz!

Az alvás kulcsfontosságú a test-lelki egészségünk szempontjából. Mégis sokan úgy vélik, hogy nincs szükségük túl sok alvásra.
Ugrás az oldal tetejére