Jelenlegi hely

5 szórakoztató online program a barátnőkkel

A pandémia okozta helyzetben sajnos előfordul, hogy sok időt töltünk a lakásunkban. Valószínűleg senkit sem kell meggyőzni arról, hogy a barátokkal töltött esték csodákra képesek: egy jól sikerült buli segíthet a szerelmi bánat sebeinek gyógyulásában és a nap végére még a legnagyobbnak hitt probléma is megoldhatónak tűnik.

Nem csak a lelkünk, de a fizikai egészségünk miatt is érdemes minimum heti kétszer időt szakítanunk a barátnőkre. Természetesen a világhálón keresztül végezhető programok sosem fognak olyan pozitív energiával feltölteni minket, mint azok, amelyeken a valódi életben veszünk részt, de rengeteg módja van annak, hogy az otthonunkból is élvezzük a barátaink társaságát és szórakozzunk kicsit.

Íme néhány virtuális “csajos este” ötlet, hogy jól érezzétek magatokat egy online találkozás keretében is:

Netflix-parti

Ez valószínűleg az egyik, ha nem a legnépszerűbb online időtöltés. Rendezz Netflix-partit, streamelj egy népszerű új tévéműsort, a kedvenc klasszikus filmjeidet vagy a legújabb dokumentumfilmet. A Google Chrome bővítmény segítségével minden nehézség nélkül megvalósíthatod ezt, a programot elég egy embernek telepíteni a társaságból és máris kész! Ugyanakkor minden résztvevőnek Netflix-előfizetésre van szüksége. Csevegjetek a kedvenc jeleneteitekről, nevessetek együtt. Lehet, hogy ez nem egy mozi, de az biztos, hogy olyan érzés, mintha az lenne. Ne felejtsétek el a popcornt és nachost!

Társasjátékozás a világhálón

Az online, többjátékos játékok remek lehetőséget nyújtanak a kapcsolatteremtésre és a szórakozásra! Rengeteg társasjátékot lehet a virtuális térben játszani. A Gather számos többjátékos játékot kínál, némelyek stratégiát igényelnek, mint például a virtuális társasjátékok vagy a kártyajátékok. Mások a nevetésre épülnek, mint a csoportos találgatós játékok vagy a videojátékok.

Íme néhány virtuális játék a Gather platformján, amelyet közösen játszhattok:

Rajzcsaták: Osszátok magatokat két csapatra. Rajzoljatok véletlenszerű szavakat, amelyeket a csapattársaknak ki kell találniuk. Az a csapat nyer, amelyik először találja ki helyesen.

Battle Tetris: Tetris egy kis csavarral. Ahelyett, hogy egyedül játszanál, kihívhatsz másokat egy fej-fej melletti versenyre.

Sudoku: Nem tudod kitalálni, melyik szám illik egy bizonyos helyre? Játsszatok együtt sudokut és teszteljétek a logikai képességeiteket.

Kódszavak: A képernyőn 25 szó van, és ki kell találnod, hogy melyik szó tartozik a csapatodhoz. Minden csapatban van egy kódmester és több kódfejtő. A kódmesterek felváltva adnak egy-egy szavas feladványt a kódfejtőiknek. Az a csapat nyer, amelyik először találja meg az összes kódszót.

Online szerencsejátékok

Pókerparti a csajokkal? Miért is ne? Vitathatatlan tény, hogy a póker a világon az egyik legnépszerűbb kártyajáték. Az online szerencsejáték egy egyszerű és szórakoztató módja az online időtöltésnek. Üljetek egy virtuális pókerasztalhoz, vegyétek fel a legjobb pókerarcotokat és élvezzétek a játékot. Abban az esetben, ha a társaság inkább a sportot részesíti előnyben, nézzetek online egy sporteseményt és tegyetek különböző fogadásokat. A  sportfogadás online verzióját is kipróbálhatjátok, amely még izgalmasabbá teheti a programot.

Virtuális szabadulószoba

A szabadulószobákat ma már senkinek sem kell bemutatnunk, az egyik legkedveltebb szórakozási forma a baráti társaságok körében. A Gatherben virtuális szabadulószobát hozhatunk létre és akár 25-en is játszhatunk egyszerre. Hívd meg a barátaidat és indulhat a kaland, csakúgy, mint a való életben.

Online csajos buli

Nincs is jobb, mint amikor a barátnőkkel összeültök néhány órára, hogy mindent meg tudjatok beszélni, ami azóta történt, hogy nem találkoztatok. A Zoom és más videokonferencia platformok lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy szuper virtuális csajos estét rendezzetek és időt töltsetek egymással. Ilyenkor a bemelegítés mindig a pohár mellett kezdődik ugye? Fedezzétek fel a színes koktélvilág rejtélyeit, készítsetek el együtt egy finom vacsorát, süssétek meg kedvenc süteményeiteket és osszátok meg egymással a héten történt legizgalmasabb sztorikat.

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Az anyák napja margójára - "Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy…"

Szia Anya! Visszahívla… de, persze, hogy fontos vagy… tudom, hogy ebben a hónapban még nem hívtalak, de még csak elseje van. Nem azért akarom letenni, mert már legszívesebben a temetőben tudnálak.
Ugrás az oldal tetejére